Greseli de stil pe care trebuie sa le corectezi

Sparge monotonia tinutelor casual si asorteaza-te in functie de anotimp. Poarta hainele in cele mai armonioase combinatii si bucura-te de un look plin de viata si culoare, insa ai grija la rezultatul final.  Fiecare femeie ar trebui sa-si construiasca o garderoba completa, de calitate si accesibila, indiferent de varsta, stil vestimentar sau stil de viata. Haideti sa vedem care sunt cele 3 greseli de stil pe care nu ar trebui sa le facem:
1. Bluza cu spate gol purtata cu sutien
A fost facuta astfel tocmai pentru a atrage atentia asupra spatelui. Nu purta niciodata sutien la o bluza cu spatele gol sau transparent, caci isi pierde tot farmecul. Lenjeria intima nu ar trebui sa fie niciodata la vedere.
2. Combinatii nepotrivite
Evita pe cat posibil urmatoarele combinatii: bluza stramta si decoltata cu fusta scurta si mulata, bluza larga cu fusta/pantaloni largi. Ideea este sa echilibrezi mereu tinuta cu piese care se completeaza cat mai bine: daca ai ales o piesa pe corp, cealalta trebuie sa fie putin mai lejera. Mai mult decat atat, daca vrei sa porti un top decoltat sau cu umerii goi, imbraca partea de jos, adica poarta pantaloni. In felul acesta pui mai bine in valoare umerii si decolteul. Evita sa ai in acelasi timp si umerii/decolteul si picioarele expuse. A fi sexi nu inseamna a lasa cat mai multa piele la vedere.


3. Dresul purtat cu sandale
Sandalele se poarta pe piciorul gol. Dresul nu are ce cauta in aceasta combinatie, nici macar cel fara intaritura la degete si, cu atat mai mult, cel negru. Daca vrei neaparat sa porti dres, incalta-te cu pantofi, cu varf si calcai inchise. In nici un caz nu purta dres negru la rochii care lasa umerii goi, indiferent ca au sau nu bretele ori sunt prinse dupa gat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.