Castiga vouchere pentru un tratament complex anticelulitic

Vine vara si femeile trebuie sa arate bine in costumul de baie cand vor merge la mare sau piscina. Daca aratam bine in interior, aratam bine si in exterior. Deci pentru a arata bine in exterior, trebuie mai intai sa hranim corect si sanatos interiorul. Abia apoi putem apela la cremele care ne fac pielea sa fie ferma, elastica si catifelata la atingere, fara pic de celulita. Desi barbatii nu prea tin cont de celulita femeilor (femeile sunt predispuse genetic sa aiba mai multa grasime decat barbatii) totusi apreciaza si se vor indragosti imediat de o piele catifelata si fina la atingere, si in niciun caz nu va fi catifelata daca e deformata de celulita. Iata ca Femina.ro si Cellulem Block Bellezza  au organizat un concurs pentru femeile care au nevoie de un tratament complex si eficient anticelulita. Fie ca e in stadiu incipient sau avansat, specialistii Cellulem Block te ajuta sa scapi de celulita cu tehnologie de ultima generatie Power Shape 3 Max.
Concursul se va desfasura in perioada 22 mai - 12 iunie 2013 iar pentru a participa la concurs trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:
- dati Like paginii de Facebook Cellulem Block Romania
- sa lasati comentariu pe pagina de concurs de pe www.femina.ro si sa raspundeti la intrebarea "Tu ce metoda aplici pentru a combate celulita pe timpul verii" in care trebuie sa specificati si e-mailul pentru a putea fi contactati. 
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. 
Premiile constau in:
- 3 vouchere pentru o sedinta Power Shape + 3 creme anticelulitice Terra de la Vagheggi (in oricare  dintre centrele Cellulem Block din Bucuresti sau constanta).
Nu mai stati pe ganduri si participati la concurs, pentru ca nu veti avea nimic de pierdut ci doar de castigat. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.