Slimvia - suplimentar alimentar colaborator al curei de slăbire

Dacă v-ați plictisit de reclamele de la Top Shop cu Bahmuțeana care cântă la 2 piane puteți căuta alte canale care oferă teleshopping (dacă sunteți pasionați de așa ceva). Unii promovează tigăi și mașini de cusut, alții promit kilograme în minus cu produse revoluționare. Numai produse pentru femei. O fi bărbați care vor să slăbească dar nu așa de vehemenți sau depresivi.
Telestar Direct Marketing, a doua putere în teleshoppingul românesc, a lansat în reclame produsul Slimvia, un uimitor supliment pentru scăderea în greutate, 100% natural și foarte eficient. Am citat de pe site-ul telestarshop.ro.
Slimvia ar fi o abordare nouă și revoluționare în acest domeniu, fiind primul supliment care înlătură dezechilibrul nivelului de zahăr de sânge, limitând apetitul. Crește nivelul din sânge și astfel vei mânca mai puțin. În reclama de la TV persoane care ar fi consumat Slimvia au putut slăbi până la 55 kg. Enorm! Dar după cum știți, nu credeți toate prostiile de la TV. Faceți sport, alergați, abdomene și o dietă echilibrată.
Slimvia are prețul de 169 lei, un pachet pentru 30 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.