Concurs Diva Hair Voteaza si castiga sandale sau pantofi

Diva Hair este un site care pe mine cel putin tot timpul m-a incantat cu multe noutati si informatii interesante din multe domenii de interes pentru mine. Azi ne invita sa votam cea mai buna colectie de pantofi semnata de un designer roman.
Votarea se desfasoara in perioada 6 iulie - 6 august, pentru a vota trebuie sa dati like paginii de facebook Diva Hair, sa va abonati la newsletterul Diva Hair, sa intrati pe facebook in albumul destinat concursului, sa dati like fotografiei ce contine colectia de pantofi care v-a placut iar pentru a castiga trebuie sa postati un comentariu la colectia care ti-a placut cel mai mult in care sa precizezi de ce anume iti place colectia respectiva. Designerii ale caror colectii trebuie sa votati sunt: Coca Zaboloteanu, Condur by Alexandru, Lust of Creation, Magdoll, Pixie Shoes, Papucei.ro si Smiling Shoes.
Pe 7 august se desemneaza colectia castigatoare in functie de numarul de voturi dar prin tragere la sorti se vor desemna si cele doua castigatoare ce pot castiga:
- o pereche de sandale peep-toe albastru electric din colectia Lust of Creation
- o pereche de pantofi la alegere din colectia Magdoll.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.