Dieta in functie de grupa de sange (grupa 0)



Dupa ce mancam, intre sange si alimente are loc o reactie si aceasta este caracteristica fiecarei grupe in parte. Aceasta reactie este provocata de lectine, niste proteine care se gasesc in diverse alimente, iar atunci cand acestea sunt incompatibile cu antigenul din tipul tau de sange, reactia este negativa, ceea ce duce la probleme de sanatate si, mai ales, cu greutatea. In schimb consumand alimentele bune pentru grupa ta de sange, mancarea se va asimila/digera fara probleme, vei avea mai multa energie, o silueta frumoasa si o sanatate buna.

Grupa 0
 Se numeste si a vanatorilor pentru ca este prima grupa de sange a omului. In preistorie, el se hranea cu ce vana - de aceea, pentru aceasta grupa, sunt ideale exercitiile fizice intense (ce amintesc de vanatoare) si proteinele animale. Aceste persoane au o mare aciditate gastrica si pot consuma carne dupa pofta inimii, iar pentru a neutraliza aceasta aciditate, fructele alcaline sunt bine venite: prune, struguri, coacaze si curmale.

Alimente bune: carne, peste si legume
Alimente de consumat cu moderatie: cafea, fasole, linte si cartofi
Alimente interzise: alune, portocale, avocado, lactate, cereale

Cum slabesti: facand sport (aerobic, fitness), evitand cerealele si fasolea (incetinesc metabolismil), dar si varza, conopida, mustarul, varza de Bruxelles (lenevesc tiroida). Consuma ructe de mare, ficat, galbenus, patrunjel, legume, peste gras si carne slaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.