Concurs Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick Waterproof 2012


Lady Speed Stick a organizat un nou concurs dedicat atat femeilor cat si barbatilor ce folosesc produse din aceasta gama. Ce trebuie sa faceti pentru a participa?
 Trebuie sa va faceti cont pe www.waterproof.ro, sa intrati in aplicatia concursului de pe www.waterproof.ro in intervalul de 22 mai – 8 iulie 2012 sa povestiti despre o vacanta pe care ati considerat-o perfecta si sa incarcati o poza reprezentativa din respectiva vacanta.
Pentru a putea castiga excursia, trebuie sa faceti dovada cumpararii unui produs Mennen Speed Stick sau Lady Speed Stick, prin inregistrarea pe www.waterproof.ro a numarului de casa a bonul fiscal doveditor al cumpararii produsului. In cazul in care nu doriti sa participati la partea de concurs in care se acorda ca premiu excursia, puteti participa doar la partea de concurs prin care se acorda ca premiu voucher eMAG, fara a fi necesara achizitia unui produs Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick.
Trebuie sa strangeti cat mai multe voturi pentru povestea si poza inscrise in concurs.
Premiile constau in:
- o excursie la PortAventura in Spania, care poate fi castigat de un singur
participant (este o excursie pentru doua persoane la PortAventura in Spania, ce contine cazare 3 nopti in hotel Caribe 4*, transport cu avionul, demipensiune (mic dejun si cina) si intrare gratuita pentru 4 zile la parcul de distractii PortAventura in perioada 16 iulie – 30 septembrie 2012)
- 30 de premii constau in vouchere de cumparaturi eMAG in valoare de 250 lei fiecare, care pot fi
castigate de 30 de participanti ce pot fi folosite pentru cumparaturi pe www.emag.ro, valabile pana la 31 decembrie 2012.
Un participant la concurs poate castiga un singur premiu. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.