Cadouri pentru copiii vostri de 1 iunie

Ziua copilului a sosit si pentru a le lumina ziua trebuie sa ne surprindem copiii cum nu se asteapta. Fiecare copil merita tot ce este mai bun pe toate planurile, dar pentru a creste sanatos, armonios si fericit depinde de noi sa le oferim conditii de buna crestere.
Ce surprize putem pregati copiilor pentru a-i multumi?
De obicei ei se multumesc cu orice primesc atata timp cat au parte din plin de afectiunea si suportul parintilor, adora dulciurile si jucariile insa pentru formarea lor am putea sa ii ajutam in functie de varsta fiecaruia, oferindu-le:
- cursuri de invatare si citire rapida
- cursuri de engleza pentru copii
- cursuri de handmade.
Aceste cursuri se gasesc azi la 30 % reducere in functie de ritmul lunar si 50 % reducere pentru un curs complet doar pe www.eurocor.ro, astfel investiti in educatia si imaginatia copilului.
Aceste cunostinte acumulate in copilarie ii vor fi de folos intreaga viata.  Nostalgia fata de copilarie ne cuprinde in zilele aniversare, de sarbatoare cand ne amintim cu drag de cadourile primite de la cei dragi. Pentru a-i face sa-si aminteasca cu drag de copilarie o putem face pregatindu-le torturi hazlii, prajitura lor preferata, sa iesim cu ei in locurile lor preferate, cumparandu-le jocurile care si le doreau dar si jocuri noi care ii distreaza  de exemplu (la reducere doar cu ocazia zilei copilului):
- Monopoly Spider Man pentru baietei (29 lei)
- Monopoly cu Hannah Montana pentru fetite (29 lei)
- Proiector pentru desen (42 lei)
- Puzzle 3D (8 lei)
- Saltea gonflabila (29 lei)
- Sedinte de dans sportiv (8 sedinte 29 lei in loc de 100 lei)
- Joc covoras muzical (47 lei)
- Joc desen cu apa (48 lei)
- Joc picteaza dupa numere (24 lei).
Si nu uitati ca aceste cadouri doar ii fac ziua frumoasa, dulciurile ii vor ramane mereu intiparite ca amintire, vor mai tanji dupa acestea si la perioada adulta dar ce ii vor marca copilaria vor fi amintirile impreuna cu cei dragi sau nazbatiile lor care nu le vor uita niciodata. Asadar oferiti copiilor vostri si momente de afectiune petrecand o zi numai cu ei, povestindu-le anumite intamplari din viata ta, provocandu-i la discutie, spune-ti mai des copiilor ca ii iubiti. Si invati-i sa ajunga oameni buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.