Remedii impotriva celulitei

Tratamentele locale sunt mai costisitoare, insa ajuta sa vezi mai rapid rezultatele. Iata care sunt acele proceduri, sporturile si cremele care topesc grasimea.
Power Plate, arma sigura contra celulitei
Este antrenamentul pe baza de vibratii. Aceasta masinarie determina contractia reflexa a musculaturii. Fibra musculara este antrenata pana la 97%, fata de 40% in cazul unui antrenament clasic, creste rata metabolismului bazal si se intensifica arderile. O sedinta de antrenament dureaza 30 de minute si 2-3 sedinte pe saptamana te ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa diminuezi substantial celulita.

Radiofrecventa tripolara dizolva grasimea
Este o metoda dintre cele mai revolutionare si foloseste curentul tripolar pentru incalzirea celulelor de grasime din straturile profunde si superficiale. Dupa o astfel de sedinta, o mare parte din grasime devine lichida si este mai usor eliminata, iar pielea devine mai ferma.

Ultrasunetele dreneaza grasimea
Acest tratament determina incalzirea tesuturile, stimuleaza circulatia, drenarea toxinelor si grasimilor mai eficienta.

Mezoterapia, injectia anticelulitica
Este o tehnica invaziva ce presupune injectarea unor extracte din plante, enzime si vitamine la nivelul zonelor afectate de celulita si are ca efect diminuarea efectului de coaja de portocala.

Masaj anticelulitic dureros, dar eficient
Este un masaj mai profund si are ca rezultat spargerea celulelor grase si, ulterior, drenarea grasimilor. Cu cat celulita este intr-un stadiu mai avansat, cu atat doare mai tare. Masajul este eficient daca este facut in fiecare saptamana.



Impachetari anticelulitice
Dupa un masaj cu creme sau substante anticelulitice concentrate, zonele afectate de celulita sunt infasurate in folie din plastic pentru stimularea transpiratiei si eliminarea apei. Se poate face atat la salon, cat si acasa. Odata cu diminuarea celulitei, vei pierde usor si centimetri din circumferinta.

Masajul cu vacuum
Se realizeaza cu ajutorul unor ventuze si tinta lui sunt nodulii limfatici. Spargerea acestora si drenarea limfatica sunt cele doua beneficii ale acestui tratament. la fel, in stadii avansate doare.

Aerocrioterapie - frigul topeste celulita
Este cea mai noua metoda de remodelare corporala, dar si de imbunatatire a starii de sanatate. Te ajuta sa arzi chiar si 3000 kcal pe zi si sa reduci celulita in doar trei minute. Corpul este expus unei temperaturi extrem de scazute (-180 grade Celsius) pentru trei minute, declansand procese de regenerare, scadere in greutate, de intensificare a microcirculatiei, activand sistemul nervos si reducand stresul, tonificand muschii si intarind sistemul imunitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.