Concurs Nivea Superlike www.facebook.com/nivearomania

Concursul Nivea Superlike este un concurs dedicat in special femeilor pentru ca despre ele este vorba si ele trebuie sa participe la concurs pentru a castiga premii atat pentru ele cat si pentru prietenele/mamele/verisoarele/ nepoatele lor ;)). Concursul are loc numai pe facebook pe pagina Nivea Romania: www.facebook.com/nivearomania iar perioada in care se desfasoara acest concurs este 7.05.2012 - 27.05.2012. Inscrierea la acest concurs se face prin transmiterea unui sfat personal legat de miscare, nutritie sau masaj cu produse anti-celulitice, de catre participanti cu ajutorul aplicatiei: http://www.facebook.com/NiveaRomania/app_428441487183987.
Fiecare sfat va fi aprobat de catre un moderator inainte de a fi postat in aplicatie, iar dupa postarea mesajului in aplicatie, acesta poate fi votat de catre ceilalti participanti la promotie.
Moderatorul are dreptul de a refuza postarea mesajelor daca acestea nu respecta tema concursului, daca contine mesaje nepotrivite din punctul de vedere al continutului sau daca sunt mesaje care nu-i apartin participantului ci sunt copiate. In cazul in care mesajele sunt acceptate, participantii au doua posibilitati de castig. In cadrul acestui concurs se vor acorda premii astfel:
1. Premii instant:
 - 300 mingi de fitness
- 150 farfurii dieta
 - 100 seturi produse NIVEA Body Q10 (un set contine un Gel anti-celulitic si un ser anti-celulitic din gama NIVEA Q10).
 2. Premii oferite la finalul campaniei, oferite primilor 10 clasati in functie de numarul de voturi primire pe parcursul campaniei:
 - 10 biciclete de oras, marca Van Gogh Art Bike.
 Castigatorii vor fi anuntati pe pagina Facebook a NIVEA: www.facebook.com/nivearomania si vor fi contactati telefonic, prin email sau folosind detaliile conturilor personale de Facebook, in maxim 30 zile calendaristice dupa incheierea concursului, pentru a primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului. Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 30 zile lucratoare de la confirmarea lor, dupa verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului si dupa ce a fost verificata indeplinirea tuturor conditiilor din concurs. Succes!

Un comentariu:

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.