Reguli pentru a slabi sanatos

Cum sa slabesti sanatos.
1. Ia micul dejun, pentru a-ti stimula metabolismul si a-ti asigura un plus de energie si o mai buna functionare a mintii prin sporirea capacitatilor mentale!
2. Nu uita de gustari! La orele 11 si 17, consuma fructe, nuci, batoane de cereale. Acestea iti aduc energie, inlaturand senzatia de foame.
3. Consuma multe fructe si legume! Pline de antioxidanti, fibre si fitonutrienti, ele reduc riscul afectiunilor cardiace, intestinale si aduc rapid satietatea.
4. Nu renunta la grasimi! Sunt necesare pentru asimilarea vitaminelor liposolubile. Aduc beneficii inimii, datorita bogatiei de antioxidanti, si sistemului imunitar. Grasimile bune sunt cele din peste, uleiuri vegetale, avocado.
5. Consuma carne rosie! Dietele care o exclud aduc carente de fier, zinc si calciu.
6. Consumand alimente bogate in fibre, cereale, integrale, te vei simti satula fara sa acumulezi grasimi. Fibrele solubile reduc absorbtia de colesterol, iar amidonul rezistent stimuleaza cresterea bacteriilor bune in intestin.
7. Nu confunda foamea cu setea! Se poate sa crezi ca ti-e foame si sa nu fie chiar asa. Cu un singur pahar cu apa, aceasta senzatie va fi inlaturata usor. In timpul dietei, consuma opt pahare cu apa si evita sucurile naturale, racoritoarele si alcoolul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.