Magazin haotic

Ce frumos!!!...Nu pentru mult timp!...
Explozie in soare...de fapt in civilizatie...Unul din magazinele haotice este Kauflandul, haosul fiind provocat de mizeria care o lasa oamenii pe unde trec.
"Ce frumos!"...Asta a fost mirarea mea cand am vazut schimbarile de design din Kaufland si "Nu pentru mult timp!" a fost raspunsul unui angajat kaufland. De ce nu pentru mult timp? Evident din cauza necivilizatiei care da iama in magazin de parca n-ar mai fi vazut mancare de 100 de ani...Cam asa e la romani. Si pot da o multime de exemple...Sincer in kaufland vin o multime de oameni dusi cu pluta(nu toti). Dar nu credeam ca oamenii care se cred mari civilizati si respectuosi tocmai aia fac ravagii si se comporta necivilizat. Unii chiar au probleme in comportamentul cu cei din jur, chiar grave...Si ca niste exemple: desi lumea are sansa de a-si alege produsele cu mainile lor ei nu pretuiesc asta dimpotriva, desfac borcanele ( de parca nu se vede cei inauntru:))), rascolesc toate produsele de acelasi fel care se gasesc pe raft (de parca ar scormoni dupa comoara ascunsa), vazusem un mosnegut care se facea ca ploua si umplea buzunarele cu fisticul de la vrac si cand a observat ca l-am vazut si-a luat vant de acolo(saracu nu avea proteza la el si cum n-o putut gusta atunci trebuia sa-si ia acasa sa incerce), unii parinti profit de faptul ca au copii si se cred ca la ei acasa ( ia mama si papa asta, ia si asta si asta) si uite asa ca printre rafturi gasesti o multime de ambalaje de la dulciuri neplatite bineinteles. Intr-un fel magazinul a devenit autoservire gratis, ceea ce nu-i corect. Un cuplu a umplut banda de la case cu alimente si cand sa plateasca au inceput sa se certe " bani-s la tine tu plateste(zice sotia)...nu, la tine sunt, tu platesti(zice sotul) si s-au certat, nu au platit nimic, au plecat asa fara sa zica nimic, si au lasat totul acolo, au mai incurcat si pe ceilalti care stateau la rand. Ce sa mai zic...aaa si aici va puteti schimba si vechii papuci cum a facut si un hotoman care a prins cam cum stau camerele de luat vederi si atunci cand s-a incaltat cu papuci noi si-a lasat in loc pe cei vechi, a facut in asa fel incat sa nu i se vada fata, si uite asa omu a facut"economie".
Sau am vazut pe cineva care fix la raionul cu carti i-a venit sa desfaca o sticla de cola agitata si cand a scos capacul imaginati-va ce dezastru a facut , a stropit tot si a fugit. Numai oameni"distrugatori". Altii muncesc si ei vin si strica, iau gratis, fac mizerie s.a. Si mai aud multi ca mai au si pretentii, fac reclamatii ca-si bat joc de ei dar de fapt ei isi bat joc de angajati, zic ca magazinele-s murdare, ca nu respecta clientul, ca sunt numai produse expirate. Cum sa respecti pe cineva care nu respecta? Intr-o dimineata cand ma duceam la facultate magazinul nici nu era deschis si oamenii asteptau acolo. Intra se mofturesc la produse, nu le plac, nu le convine desi sunt proaspete si cand se fac promotiile culeg si ultima bobita de pe jos, serios ca se imbulzesc si se bat si pe orice stricaciune...Mai rau ca in epoca de piatra au ajuns unii oameni de azi...NU stiu ce sa zic, vad eu rau sau lumea se cam duce"de rapa" usor usor...?!

Un comentariu:

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.