Invata limba N'avi de pe www.learnnavi.org


Daca te-ai uitat la filmul Avatar, ai observat ca bastinasii vorbesc o limba ciudata. Aceasta se cheama limba Navi si a fost inventata de profesorul Paul Frommer. Poti si tu sa vorbesti limba Navi pe www.learnnavi.org.

9 comentarii:

  1. vaisamar ce film!Nu imi place avatar!Dar limba NAVI e SUUUPPPEEERRRR TTTAAARRREEEE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vorbesc numai limba avi am vazut filmul (partea 1,2 si 3)de 158 de ori am 5983 poze cu avatar si cunosc filmul lafel de bine ca producatori lui!!! daca vreti sa va invat limba avatar datimi mesaj pe messinger (adresa de meyl:andrei.chivulet@yahoo.com)trimitetimi masaj cand sunt pe mes iar eu va invat orice vreti sa stiti despre acest film !!! stiu toate cuvintele in limba avi mam documentat 67 de zile nonstop !!!! am luat numai pauzele de masa si 5 ore mam culcat !!!! miam luat scutire de la schoala dar a meritat tot am 10 ani daca vreti informatin sau filmul datimi mesj pe messinger adresa de imeyl o gasiti mai sus va invat ori ce vreti sa stiti despre film daca vreti vil dau orice parte +traducere inclusa repet oriceparte(1,2 si 3)!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt fan nebunit filmului avatar nu prea sitiu limba navi dar o sa invat de pe net

    RăspundețiȘtergere
  4. cum este limba navi

    RăspundețiȘtergere
  5. as vrea sa invat si eu limba na'vi,ma ajutati va rog?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu stiu multe cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place mult de tot filmul dar vreu si eu sa invat si sa vb limba navi dar nu stiu de unde sa iau cuvintele ....va rog cn le stie si mi-le poate da sa dea add la alexa.lolipop! e idu meu de mess .lasitimi si mie cuvintele pe mess

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.