Concurs Gliss - Culori de fotografie

Campania promotionala va avea loc in perioada 06.11.2013 – 04.12.2013, urmand a fi organizata si desfasurata pe aplicatia Facebook ‚Gliss – Culori de fotografie!’.
Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
1. Sa dea LIKE paginii de Facebook ‚Schwarzkopf Romania’ (daca nu sunt deja fani ai acestei pagini)
2. Sa completeze datele personale (nume, prenume, email, numar de telefon) solicitate in aplicatia dedicata concursului „Gliss – Culori de fotografie!”
3. Sa incarce o fotografie personala in aceasta aplicatie avand la dispozitie 3 posibilitati de obtinere a acesteia: fie sa descarce o poza din calculator, fie sa descarce poza profilului de Facebook, fie sa obtina o poza cu ajutorul webcam-ului, pana pe data de 04.12.2013, ora 23:59.
Peste poza descarcata de participant, in mod automat se va aplica un filtru sepia si se va afisa sub forma de colaj in galerie – poza originala/ poza cu filtru sepia.

4. Obtinand cele doua fotografii sub forma unui colaj foto, participantul va trebui sa isi invite prietenii pe pagina „Gliss –Culori de fotografie!” pentru a da ‚LIKE’ acestui colaj de fotografii.
Reguli de votare:
5. La finalul campaniei promotionale, respectiv in data de 05.12.2013 se va organiza tragerea la sorti la care vor participa primii 20 de participanti clasati.
Marele premiu: - 1 aparat foto digital Samsung Galaxy Camera EK-GC100 in valoare de 1.599,99 Lei fara TVA.
Premii mici: 10 x seturi de produse Gliss Ultimate Color (sampon, balsam, balsam express, masca, tratament si oil elixir) in valoare totala de 217,20 Lei fara TVA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.