Rochii de soacra mica

Cel mai important eveniment din viata tinerilor e plin de detalii importante. Unul dintre acestea e ce rochie va purta soacra mica. Mama miresei trebuie sa fie in ton cu atmosfera nuntii. Uite cam ce rochii de soacra mica sunt bune pentru nunta.
Rochia de seara cu maneci trei sferturi si sacou
Aceasta tinuta din doua piese este realizata dintr-un bolero cu maneci trei sferturi care se potriveste perfect cu rochia fara maneci ce trece de genunchi.


Rochia de seara cu bolero accesorizat cu dantela
Reverul modest al boleroului va fi scos in evidenta de dantela realizata cu multa maiestrie a acestuia. Rochia de sub bolero are acelasi model in partea superioara, lunga pana sub genunchi, cu talia inalta si o brosa care sa dea ansamblului o nota mai interesanta.


Rochia din sifon cu o nuanta metalica, alaturi de boleroul cu maneci trei sferturi
Un volanas din dantela prezent la nivelul pieptului se termina cu o linie stilata a gatului, complementand o dunga din strasuri foarte potrivita, de-a lungul marginii, formand astfel o tinuta foarte echilibrata in combinatie cu boleroul. Deoarece arata atat de bine, mama miresei va dori sa poarte aceasta tinuta si la alte ocazii.

Rochia de seara fara maneci, cu esarfa
Este potrivita pentru orice forma a corpului; lungimea ajunge pana la glezne, insa atrage atentia prin faptul ca partea de jos este de tip voal.

Sacou / bolero cu luciu metalic si rochie scurta cu volanase
Mama miresei poate straluci in ziua nuntii fiicei sale cu aceasta tinuta din doua piese, foarte la moda. Tinuta de culoarea platinei incepe cu o rochieInfomariaj.roInfomariaj.ro cu volane lunga pana la genunchi. Croiala ajuta la punerea in evidenta a taliei si se potriveste pentru aproape orice silueta.

Luati-va materialele cele mai bune si gasiti o croitoreasa experta in rochii de nunta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.