www.barnifarming.com - descoperă Ferma Barni și află ce poți câștiga

Începând cu 1 Mai 2015, Mondelez, prin brandul Barni lansează un nou concurs cu premii atrăgătoare pentru copilul tău.

Descoperă ferma și câștigă multe premii. Cam așa începe campania, intens promovată la televizor prin reclame dar campania încă nu a început pentru că nu ai posibilitatea de a introduce codurile.
Dar în câteva zile totul se va rezolva și veți putea introduce codurile pe www.barnifarming.com.

Colecționează strickerele, introdu codurile pe site și poți câștiga unul din cele 56 smartphone-uri sau marele premiu o excursie.

Mai multe detalii pe www.barnifarming.com

51 de comentarii:

  1. Ce porcarie. Cand vom putea introduce coduri, la sfarsitul promotiei?
    Copilul meu plange sa ii introduc codurile.El nu intelege de ce nu se poate daca pe ambalaj scrie ca perioada concursului este intre 01.05.15-30.06.15. Pacat. Dezamagiti multi copii care au incredere in ceea ce vad la telezizor sau scrie pe ambalaje.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu functioneaza site-ul de 4 zile. Nu se incarca pur si simplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem in data de 6 mai 2015, iar respectivul site de inscriri nu functioneaza!
    copii au strans codurile, iar acum sunt foarte dezamagiti!
    stiam ca se dau asemenea tepe in Romania, dar daca se implica si copii e jenant!
    ce faceti domnilor de la ANPC?

    RăspundețiȘtergere
  4. din pacate nu au inca deschisa pagina cu concursul barni ..

    RăspundețiȘtergere
  5. am cumparat produsul dar nu are nici un cod, doar scrie de concurs, unde gasesc acest cod de participare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Codul este tiparit pe cartonasul din interior

      Ștergere
    2. Codul se afla pe spatele cartonului din ambalaj

      Ștergere
    3. codul e pe cartonul pe care sta prajiturica

      Ștergere
  6. Am facut o sesizare la ei privind site-ul nefunctional si campania mincinoasa. Dupa doua telefoane lungi au pus un pop-up pe site prin care anunta defectiunile tehnice pe care SPERA sa le remedieze curand. I-am intrebat si pe ei dar nu au stiut sa raspunda, poate le mai adreseaza si altcineva aceasta intrebare - la momentul deblocarii site-ului cate persoane vor aparea subit castigatoare? Plus de asta pe site nu exista regulamentul campaniei, poti da de el dupa multe cautari dar asemenea regulament incomplet in ceea ce priveste politica de acordare a premiilor eu nu am mai intalnit: "Toate premiile vor fi alocate la intamplare iar participantii vor fi informati ce premii au castigat", desi ei au 3 categorii de premii. Eu intreb totusi, pe ce criterii se aloca premiul 2 si premiul 1? Nu au stiu sa-mi raspunda nici la asta. Poate aflati voi mai multe pentru ca ANPC nu va face nimic, nu primeste sesizari decat dupa ce se contacteaza organizatorul campaniei si se incearca rezolvarea situatiei pe cale amiabila.

    RăspundețiȘtergere
  7. O porcarie!!!! Copilul nu intelege minciuna domnilor de la barni.
    ANPC inexistent, la fel ca toate TEPELE SI ASTA este o alta TEAPA!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici noi nu am putut sa inscriem codul:(((( fetita mea este tare dezamagita:(((

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai cumparam Barni si Produze Mondelez, asa rezolvam probleme

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu merge sa trimiti nici un cod!!!!!E o porcarie si o minciuna..

    RăspundețiȘtergere
  11. Paul,organizatorii trebuie sa-si drs sesma ca blocheaza accesul ls concurs,limitind accesul numai la internet,introduceti domnilor si posibilitatea SMS-ul,ca la alte editii de concurs.Ati receptionst?.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima data vor impartii premiile intre ei si dupa aceea v-a porni site-ul :)))
    Cred ca o sa ne reorientam spre un alt produs pt. consum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat. La castigatorii de smartphone, printe primele mailuri erau o "familie" care continea cuvantul "pricop" : de exemplu :
      emiliapricop@*******.com
      silviu.pricop@*******.com
      t.pricop@*******.ro
      si alti cativa, erau noua in total, o vreme buna pana sa mai apara si altii. Acum cred ca se castiga pe bune, insa nu stiu dupa ce criterii . .. Indeea e ca nu sunt cinstiti :)

      Ștergere
  13. Nici noi nu am putut sa înscriem codul. Ne chinuim începând cu 1 Mai. Nici măcar nu au bunul simț de a răspunde tuturor plângerilor. Se joacă cu inocența copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici noi nu am putut introduce codurile :( . Toti suntem dezamagiti de acest concurs....si parintii si mai ales copiii.
    Noi la concursul organizat anul trecul am fost anuntati printr-un SMS ( dupa ce am introdus parca 15 coduri promotionale ) ca am castigat un puzzle 3D. Nici pana in ziua de astazi nu l-am primit desi am facut mai multe sesizari atat pe mail cat si telefonic firmei organizatoare Mondelez.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chear k e o mare pacaleala si anca una mare sa faca si ei bani mai multi k nu se mai satura stui numai sa ia de dat nu o sa dea niceodata

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,
    Din pacate va bateti joc de copii cand vad reclama la tv,si a trebui sa va fie interzise spotul publicitar la tv.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu anul trecut am castigat3 puz si am primit doar 1 avand 2copii si un nepot

    RăspundețiȘtergere
  18. bataie de joc ,sa va fie rusine ..................

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mai stati degeaba ! faceti sesizare la ANPC...compania Mondelez face reclama inselatoare ! Mai mult decat atat, am gasit in 2 cutii diferite urmatoarele: 3 prajiturele nu aveau deloc cartonasul alb cu codul de participare la concurs (in prima cutie), in cea de a 2-a cutie am gasit prajiturelele cu cartonasele albe dar fara coduri !...mentionez ca pe ambele cutii si pe cutia de carton de la cele 5 bucati si pe fiecare prajitura se mentioneaza: " “WIN Samsung Smartphone and many other
    prizes www. barnifarming.com”. Datele Mondelez pentru sesizare ANPC online sunt: MONDELEZ EUROPE SERVICES GMBH, CUI 32819993, BDUL. DIMITRIE POMPEIU 6 E, SECTORUL 2, Bucuresti si puteti face sesizare online la ANPC accesand: http://reclamatii.anpc.ro/. VA ROG FACETI SESIZARI ONLINE CATRE ANPC, NU II LASATI SA FURE LA DRUMUL MARE !!!...ESTE VORBA TOTUSI DE COPIII NOSTRI....care sunt amagiti cu reclamele TV si cu codurile lipsa pentru a putea participa la concurs. FITI ROMANI CU ADEVARAT !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. au dat drumu la concurs,dar nu gasesc unde sa ma inregistrez.am introdus 5 coduri degeaba.un mare fas.

    RăspundețiȘtergere
  21. sunteti niste mincinosi in ce secol se pot introduce codurile la finalul concursului cind va veti imparti intre voi premiile????????
    macar nu mai duceti lumea de nas crezindu-va destepti...



    RăspundețiȘtergere
  22. dar inainte de concursul asta sau dat premiile castigate??? sau este o minciuna in toate chestiile astea??


    RăspundețiȘtergere
  23. Da domnilor aveti dreptate inca o mana de hoti care isi bat joc de poporul roman fara sa fie sanctionati de organele competente.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doresc sa stiu cum aveti deja castigatorii,cand nici nu ai unde sa te inregistrezi.
    Daca tot faceti concursurii,luati aminte de la TEDI acolo au totul in regula si la vedere nu ca la voi.
    Rusine sa va fie

    RăspundețiȘtergere
  25. De ce nu postati tot ce primiti

    RăspundețiȘtergere
  26. ce trebuie sa faci dupa ce introduci coduri?

    RăspundețiȘtergere
  27. inca nu merge site-ul!!

    RăspundețiȘtergere
  28. "Dragilor" se pare ca multi dintre voi ori nu stiti sa folositi internetul ori aveti nevoie de ochelari de vedere, cum sa zbierati ca nu merge site-ul www.barnifarming.com cand merge perfect, si chiar se poate introduce coduri. Eu am introdus deja multe coduri, si chiar daca nu castig macar nu ma numar printre cei care zic ca nu merge site-ul. Credeti ca daca faceti reclamatie pe undeva castigati ceva, nu castigati nimic pentru ca reclamatia este neintemeiata :)))))) nu aveti dreptate. Si va mai folositi si copiii, ca saracii vor suferi...vor suferi dar nu ca nu puteti introduce coduri ci pentru ca nu stiti sa le introduceti.

    RăspundețiȘtergere
  29. @Anonim14 mai 2015, 18:58 (cel care a postat anterior) - Tu te crezi destept ? Crezi ca esti singurul care are un amarat de PC ?...este vorba de frauda, daca te trezeai in perioada 1-8 mai 2015 sa introduci coduri nu puteai !...regulamentul este facut pentru a fi respectat de catre ambele parti !...ti-a zis tie cineva ca a facut sesizare sau s-a folosit de copii pentru ca nu a castigat ?!?!...sau esti unul de-al lor si trebuie sa va aparati pielea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 mai, nu sunt de-al lor (nu trebuie sa apartin unei firme ca sa am propria parere) si nici nu ma cred destept...dar daca citeai mai sus (de la inceput si pana la sfarsit) multe persoane au pomenit de sesizari gen ANPC si ca bietii copilasi sufera, sunt dezamagiti din cauza ca nu pot introduce ei codurile (deci nu am inventat nimic, si nici nu am visat). Si daca pana pe 8 mai nu a mers site-ul, de ce s-au facut plangeri si dupa 8 mai? Tu ai sarit pe mine fara sa citesti tot ce au zis persoanele de mai sus, doar pentru ca te-a deranjat parerea mea. Eu nu trebuie sa fiu de acord cu tine, si nici tu cu mine, dar totusi am dreptul la o parere si asta nu inseamna sa apar pielea cuiva (nu cred ca stau cei de la Barni sa comenteze pe ici colo :))))). Si este adevarat faptul ca multi nu stiu sa foloseasca internetul, sa folosesti calculatorul e simplu. Comentariul meu nu a fost scris cu rautate, ci am fost amuzat si satul sa vad aceleasi comentarii "nu pot introduce codurile, niste hoti, injuraturi...bla bla bla", si cand colo merge. Poate la asta s-a intamplat cu intarziere, dar nu cred ca e mare tragedie. Sunt alte lucruri mult mai tragice si de reclamat. Si nu cred ca este persoana pe lumea asta care respecta regulile cu strictete, doar cand e vorba de a castiga ceva (de asta si atata zarva...vai bataie de joc s.a dar in viata reala este incorecta)...sau exista dar foarte putine. Asa ca...Noapte buna! :)

      Ștergere
  30. bataie de joc!!!!!! firma de cacat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. am gasit o rezolvare pentru concursul asta de rahat!?!?!cumparati produsul asta daca copilul vrea sa manance,dupa care aruncati ambalajul. Pentru astia nu mai chinuiti copilul si nu mai deschideti PC. Multa bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Fetitei mele ii plac foarte mult prajiturelele. Le voi cumpara in continuare. Eu, sincer, nu cred in astfel de castiguri. Nu sunt eu atat de norocoasa. :(

      Ștergere
  32. @Anonim18 mai 2015, 23:01: Mai taci dreaq din gura, nu vezi ca esti aiurea ?...faci tu pipi contra vantului...deaia sunt numai handicapati in tara asta ca le dai tu apa la moara...postarea ta pe site-ul asta e ceva de genul: eu nu vreau nimic dar scriu si eu ceva...ca deh...doar sunt roman !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aiurea? Nu cred :)))...si de aia nu prea mai exista oameni pe lumea asta care sa se numeasca "oameni" ca se trezeste unu ca tine sa se lege aiurea de altcineva si sa jigneasca. Eu nu am jignit pe nimeni! Cica auzi "Mai taci dreaq", de parca as vorbi si in plus nu exista dreaq in limba romana daca tot te-ai luat de mine :)))...nimeni nu trebuie sa ma opreasca pe mine sau pe altcineva sa-si exprime opinia personala,ca se crede unu cine se crede. Fiecare OM are dreptul la libera exprimare. Din cauza asta exista oameni rai s.a din cauza unora care ii fac cu capu pe altii, ca alta meserie mai buna nu au. Fa un bine si mai reflecteaza la viata asta risipita pe lucruri inutile. S-a facut din tantar armasar. Eu doar voiam sa-i trezesc pe aia care participa la concursuri si nu stiu unde sa intre si spun ca nu merge site-ul, sau se agita degeaba pentru un amarat de concurs s.a. E doar un joc si atat! Cineva poate cumpara un produs sa-l foloseasca fara nici un interes, nu doar sa participe la concurs. Daca participa la concurs atunci are 2 beneficii. Dar de ce sa ne dam in cap pentru un concurs (cine are noroc castiga cine nu, nu...simplu). Si eu am participat la multe concursuri doar asa de curiozitate si pentru ca aveam nevoie de acel produs nu expre pentru concurs (care tine doar de noroc). Am si castigat, am si pierdut, si ce trebuia sa fac vai nu a fost corect, vai vai...sunt multe lucruri incorecte in viata asta din cauza ca lumea se concentreaza doar pe rautate. Si e ultimul msg care-l mai scriu pe pagina asta, ca oricum nu am cu cine face dialog. Daca online nu ne cunoastem si nu ne vedem asta nu inseamna sa ne permitem sa jignim si sa ne dam cine nu suntem :).

      Ștergere
  33. De ce nu putem sa introducem codurile la concursul barni???????

    RăspundețiȘtergere
  34. @Anonim20 mai 2015, 23:44 Am citit si eu discutiile/interventiile tale...esti putin bolnav, nu te supara. Aici este vorba de frauda si majoritatea oamenilor care au postat aici dezbat aceeasi problema: FRAUDA...pentru tine asa ca sa intelegi, cineva a observat si a postat: "La castigatorii de smartphone, printe primele mailuri erau o "familie" care continea cuvantul "pricop" : de exemplu :
    emiliapricop@*******.com
    silviu.pricop@*******.com
    t.pricop@*******.ro "
    Poti verifica si ai sa vezi ca este real.
    Prin urmare daca tu nu sti ce vrei si te plictisesti...fa bine si gaseste-ti alte indeletniciri...fraza cu e o tara libera si poti vorbi liber...este cam veche si deaia s-a ajuns unde suntem azi, din cauza unora ca tine care au perceput intr-un mod total fals aceasta libertate, deaia Romania este plina de hoti (si ce se discuta aici este din pacate un exemplu....care exista, numit HOTIE).

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca vede cineva dee la firma Mondelez sppunetimi va rog cum pot intra in posesia premiilor. Am catigat 2 carti interactiiive de 2 saptamani dar nu am primit nici un mail nici nimic nu stiu de unde se ridica premiile. Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.