Marea Dezlipeala - triplă șansă de câștig în ziarul Libertatea

Începând cu 23 februarie, ziarul Libertatea îți dă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 1000 de premii pe zi la Marea Dezlipeală, 1000 euro pe săptămână sau marele premiu o mașină Peugeot 208.
Printre premiile instant se numără: mașină de spălat, aragaz, robot de bucătărie, bicicletă magnetică, city break, smartphone, tabletă, colier, pachet cafea, weekend la mare.
  • Revendicarea premiilor instant se face chiar în ziua apariției Tichetului Câștigător, la numărul 031.22.44.918 (tarif normal), în intervalul orar 8:00 - 17:00.
  • Premiile instant nerevendicate conform regulamentului, nu se acordă! Ai câștigat sau nu, trimite seria unică, formată din 9 cifre, a tichetului, nume, prenume, adresă de corespondență, serie și număr CI la 1809 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele mobile Vodafone, Orange și Telekom), și poți câștiga 1000 de euro, săptămânal, și Marele Premiu, Un Peugeot 208 (la finalul campaniei)
  • Regulamentul concursului este disponibil pe www.libertatea.ro

3 comentarii:

  1. unde se gasesec castigatorii din prima saptamana a lunii martie 2015 de la Marea deslipeala?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o intrebare am doua taloane de la doua ziare de acum cateva zile pot sa le mai trimit seriile prin sms la1809 sau trebuie sa fie taloane numai din ziua respectiva?va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat sa intru in legatura cu voi dar la nr de telefon nu raspunde nimeni mai ales ca am trimis copie dupa acte si tot nu ma cauta nimeni ,am castigat un wekend de trei zile in Grecia dar vad ca nu pot lua legatura ci voi.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.