Concurs Billa 2015 - In luna Femeii ai rasfaturi pe alese!

Billa reprezinta simbolul cumparaturilor de calitate la cel mai avantajos pret si ofera clientilor sai o mare diversitate de articole de marca, produse proaspete si toate articolele din necesatrul zilnic. Dupa concursul de Ziua Indragostitilor, Billa a organizat un nou concurs in luna Femeii.
Campania promotionala "In luna Femeii, cu BILLA Card Plus, ai rasfaturi pe alese" se desfasoara in perioada 26 februarie - 25 martie 2015.
Concursul este destinat posesorilor de carduri Billa Plus dar si pentru noii posesori ai unui astfel de card. Clientii care indeplinesc conditiile din regulamentul Card Billa (regulamentul este disponibil in magazinele Billa dar si online pe www.billa.ro) si care achizitioneaza produse in valoare de  50 lei pe acelasi bon fiscal, participa automat la tragerea la sorti a premiilor.
Premiile constau in:
- 100 de premii mici ce constau in cate un voucher, la alegere, intr-un salon de infrumusetare sau salon de masaj de relaxare din localitatea de resedinta
- 10 premii mari ce constau in cate un weekend (2 nopti si 3 zile) pentru 2 persoane la Poiana Brasov Hotel Aplin 4* sau Pivnitele  Rhein din Azuga si un voucher de combustibil in valoare de 300 de lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.