Hair Botox - tratament împotriva căderii părului

Acest articol este destinat persoanelor care suferă de căderea părului și încă mai au păr destul astfel încât să nu fie catalogați cheli. În cazul meu, părul a căzut de ceva timp și nici un tratament pe bază de capsule naturiste sau orice altfel de prescripție nu m-a ajutat. Poate minunea ar veni de la un transplant de păr dar e foarte costisitor, șansele de reușită sunt îndoielnice și mai e și exemplul lui Trăistariu ce mă face să mă gândesc că mai bine e fără păr. Știți cum se spune, părul prost părăsește capul deștept.

Dar, voi, cei tineri, care aveți păr din abundență opriți-vă din geluri, vopsele de păr și tratamente distructive asupra părului. Uitați de placa de păr, ondulator și bigudiuri. Veți regreta mai târziu dacă nu faceți asta dar să luați în calcul și alimentația și suplimentele nutritive.

Ce este Hair Botox?


Hair Botox pareriHair Botox, deși nu face mare lucru dar conține ingrediente care sunt știute că fac bine părului. Îngrijiți-vă părul evaluând bine lista de ingrediente benefice pentru păr. Ginsengul alb, schinduful și zincul sunt unele din ingredientele active necesare pentru creșterea părului sănătos. Hair Botox mai conține palmier, pitic, piridoxina (vitamina B6), apilarnil.
Pentru a obține rezultate, tratamentul Hair Botox trebuie luat cel puțin 1 lună. O cutie cu 30 de capsule costă 139 lei dar modul de administrare (2 capsule pe zi) duce costul tratamentul pentru o lună la 278 lei.

Se întâmplă să fii predispus genetic la căderea părului. Aici nimeni și nimic nu te mai poate ajuta. Dar dacă treci printr-o perioada stresantă (de exemplu după prima naștere în cazul femeilor) problemele cu căderea părului vor începe să apară. Trebuie acționat imediat și o vizită la medic ar fi cea mai bună soluție.

Totuși, o întrebare pentru persoanele care au comandat Hair Botox. Căderea părului e oprită? Așteptăm păreri și completări la acest articol. Uitasem să vă zic că Liviu Vârciu e imaginea acestui produs. L-ar fi încercat chiar el dar pentru bani poți să spui orice.



7 comentarii:

  1. minciuni!...minciuni!...nu exista nimic care sa determina cresterea parului...nici implantul in totalitate nu este sigur...terminati cu aceste minciuni!...da se fac f.f.multi bani din ele....sunt satul de minciunile voastre....

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o minciuna, pozele de pe site nici nu sunt autentice. De exemplu, rezultatele obtinute de domna roscata sunt obtinute prin folosirea produsului Toppik, uite videocplipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=BHsZ0ncWRfk

    RăspundețiȘtergere
  3. HAIR BOTOX O MARE TEAPA NU MAI CUMPARATI,CADERA PARULUI ARE MULTIPLE CAUZE !!;IN PRIMUL RAND STRESUL DE TOATE FELURILE SI NU IN ULTIMUL RAND TULBURARILE HORMONALE......

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am inceput sa iau aceste pastilein urma cu 2 luni pentru ca imi cadea parul foarte tare. era numai par prin casa si prin baie. era oribil ce mi se intampla. apoi am vazut pe facebook parerile celor care au folosit acest produs si am inceput si eu sa iau pastilele hairbotox si usor,usor nu mi-a mai cazut parul. pentru mine a fost bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. L am luat si eu si este foarte bun. Nu mai cade nici un fir de par. Chiar s a mai indesit

    RăspundețiȘtergere
  6. Am luat si eu 6 luni la rand, nimic nu s-a schimbat, cei care spun invers sunt posataci platiti de firma !

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi l am primit si eu, sa speram ca va fi vreo schimbare, daca nu ne oprim si nu mai cumparam, si lasam si un mesaj aici pt cei care vor in continuare..

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.