Rematoflexin

Tot mai multă lume e interesata de produsul Apiflexin. Ajuns la o cotă importantă de popularitate, produsul prezentat și la teleshopping pare a avea un urmaș. O variantă îmbunătățită pentru dureri reumatice urmează a fi integrată în Rematoflexin.

Fiind primii care scriu despre Rematoflexin și deoarece nu avem o variantă oficială a produsului, acest articol e doar un zvon.

Pe măsură ce vom descoperi mai multe detalii despre Rematoflexin, preț și ingrediente, vom actualiza articolul.

6 comentarii:

  1. Acum e la moda, cintaretii si- au gasit alt obiect de activitate, au devenit peste noapte vraci s-au vinzatori de iluzii si dece nu, prezentatorii la TV de facaturii vindecatoare de boli. Si ei stiu ca oamenii aflati in suferinta incearca orice ca sa-si aline suferintele.Ar fi bine ca acesti artisti sa-si promoveze profesia si sa lase medicii sa prescrie tratamentele si medicamentele. Pina acum nici un medicament vindut prin ShopMania, shoping etc. nu a vindecat pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pacat ca va jucati cu sperantele noastre cei bolnavi.Faceti atitea relame in

    RăspundețiȘtergere
  3. d-le GH.TURDA , i-mi voi rupe mancarea de la gura si voi cumpara acest REMATOFLEXIN despre careafirmati in vazul lumii si cu mana pe inima ca este EXTRAORDINAR. Retineti ca daca dau banii pe o apa chioara si ca prin reclama pe care o faceti ,induceti lumea in eroare , VA DAU IN JUDECATA pt. inselaciune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati cumparat produsul?Ce rezultate ati avut? Este atit de MIRACULOS asa cum spune dl. Gh.Turda in reclama? Ma intereseaza pt, mama mea fr.bolnava.Va rog un raspuns!

      Ștergere
  4. Inclin sa-i dau dreptate Anonimului din 29 martie 2015.

    RăspundețiȘtergere
  5. umbla bietii pensionari sa gaseasca ceva bun pentru dureri articulare . dupa reclama tot ce apare este nemaipomenit ... si pretul desigur . pana acum eu am gasit ca cel mai bun ( calitate-pret) este : valentin dikul - balsam forte - 3 in 1 . este facut in Russia , se gaseste si la noi in Bucuresti in 3 magazine slave ! ( berezka). am mai aflat ca in Ucraina si inRusia inca se mai fabrica (reteta este din sec. XIX) PASTA ROZENTALIA . care s-ar putea prepara in farmaciile cu laborator daca ar avea si un ingredient ce la noi nu se gaseste : - chloroform . uneori este preparat la farmacia universitara din Chisinau , daca au toate ingredientele . atentie are mod special de aplicare , altfel arde pielea ! formula este pe internet :pasta rozentalia (siturile cu caractere chirilice , oare in Rpmania se gaseste cineva sa-l prepare ? are peste 100 de ani si inca este bun .

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.