0750101401 cine sună?

Soția mea a făcut cu ceva timp în urmă o comandă la Top Shop. Au site online deci totul trebuia să fie floare la ureche, pui în coș, alegi modalitatea de plată și aștepți coletul. Dar de unde, din momentul în care s-a finalizat comanda și până la venirea coletului telefoanele nu se mai opreau de la 0750101401 cu nu stiu ce oferte. Hai inteleg, vrei sa faci o oferta. Eu ți-o refuz. Tu prostule car ești de ce nu te oprești și mă ții la telefon? Deci până ajunge comanda mai trebuie să așteptați. Poate chiar e făcută intenționat pentru a lăsa o fereastră de timp, perioadă în care speră ei să te mai facă să cumperi și altceva.

Vine comandă. După un timp iar încep telefoanele.. Soția mea ține la respect și nu îi dă flit omului din prima dar prostul tot continuă să o țină la telefon deși i-a fost spus că nu mai vrem să facem nicio comandă. Probabil dacă telefonul era pe mâna mea îl înjuram până când se liniștea din oferte. Și cum prostul nu e prost destul, nu se lasă chiar dacă vede ca nu are nicio șansă. Vine cu o altă oferte: 20% reducere dacă îi oferim 3 numere de telefon. Asta a umplut totul, chiar și soției i se lăsase cu totul și îi spune că trebuie să plece la serviciu și nu mai poate sta la telefon.

Sper să mai sune încă o dată. Asta sigur că va mai suna. Odată ce ai facut o comandă la TOP SHOP ești intrat în baza de date a potențialilor clienți care trebuie să fie stresați cu oferte. Tu prostule care ești, fă-mi o ofertă pe mail dacă tot vrei să faci o ofertă. Credeți că politica de marketing pe care o faceți agresiv se aplică doar la persoanele de varsta a 3-a? Clienți putem fi toți și voi pierdeți proștilor că vă alungați clientela. Sau poate că afacerea merge superb din punctul vostru de vedere. Acel număr 0750101401 este u numar special Orange pentru servicii fara retur de apel adică poți primi apel de la acel număr dar nu îl poți suna. Inteligent nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.