Rithual Derm: fără cearcăne, riduri și vergeturi


Rithual Derm ajuta la curăţarea tenului, închiderea porilor, hidratarea pielii, vindecarea vergeturilor, estomparea petelor sau a eczemelor, vindecarea acneei şi multe altele. Cu Rithual Derm obtii lifting fara bisturiu, dispar cearcănele, ridurile, se ridică linia pomeţilor şi a sprâncenelor, la fel şi colţurile buzelor. Da, ați auzit bine, vindecă vergeturile. O problemă des întâlnită la fetele tinere, vergeturile pot fi eliminate prin Rithual Derm. La prețul de 99 lei, dacă ar respecta indicațiile Rithual Derm reprezintă o investiție foarte bună.
Vergeturile afecteaza atat femeile cat si barbatii, cele mai afectate zone ale corpului fiind soldurile, coapsele, abdomenul, sanii si partea superioara a bratelor. Initial apar ca niste linii rosiatice, devenind apoi albe. Din fericire capsulele Rithual Derm pot trata vergeturile cu succes. Ingredientele capsulelor refac cele trei straturi ale pielii.


Rithual Derm ajuta la hidratarea tesuturilor ,la hidratarea fibrelor de colagen si de elastina si are efect de lubrifiere si de protectie a articulatiilor.

Daca esti una dintre persoanele care sufera de acnee, pete, pori dilatati si exces de sebuum incerca Rithual DERM si vei scapa de afectiuni!

Ce conține Rithual Derm
Ingrediente: pulbere din radacina de Brusture, pulbere de Colagen bovin hidrolizat, pulbere din frunze de Neem , pulbere de Alge marine, pulbere de Beta caroten, pulbere din frunze de Urzica , Sulfat de zinc, pulbere de Acid hialuronic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.