Ce pantofi sa alegi daca porti un numar mare

Daca porti peste 39 la pantofi si nu stii cum sa te incalti ca picioarele tale sa para mai mici, trebuie sa stii ca sandalele foarte decupate, balerinii din piele moale care se muleaza, pantofii retro cu bot ascutit si toc mic, trebuie evitate daca vrei ca piciorul tau sa para mai mic. Iata trei tipuri de pantofi care trebuie sa ii ai neaparat:
1. Sandale cu barete
Este foarte dificil sa gasesti sandalele potrivite cand vrei ca piciorul tau sa arate mai mic decat este. Primul lucru pe care trebuie sa-l urmaresti este sa nu lasi foarte multa piele la vedere. Baretele in forma de "x" sau aplicatiile de pe sandale sunt alegerea potrivita pentru tine.
De asemenea daca ai degetele foarte lungi, cauta sandale cu barete care le acopera mai mult, astfel vor parea mai scurte si delicate.




2. Pantofi decupati
Cu varful decupat, acesti pantofi indeplinesc una dintre cele mai importante conditii: sectioneaza laba piciorului in mai multe parti mici. Evita sa alegi modelele cu toc mic si varf ascutit, chiar daca ele sunt la moda acum.


3. Espadrile
Cel mai sigur mod de a face laba piciorului sa arate mai mica este sa porti pantofi cu toc in locul celor plati. Cum nu poti sa faci asta zilnic, trebuie sa gasesti modele comode, de zi cu zi. Atat timp cat nu alegi un material care sa se muleze pe picior, balerinii cu botul rotund mai inchisi la baza, dar si espadrilele din piele sunt optiuni potrivite pentru tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.