Concurs Stella Artois "AnoniMovie" 2012

Pentru iubitorii de filme ce vor sa vizioneze gratis filme noi sunt invitati sa participe la concursul organizat de Bergenbier, cu ajutorul aplicatiei "AnoniMovie" ce se desfoasoara pe facebook in perioada 2 iulie - 31 iulie 2012.
Cum participi?
Trebuie sa dai like paginii de facebook http://www.facebook.com/StellaArtoisRomania, sa accesezi aplicatia sub forma de quiz "AnoniMovie" in care trebuie sa raspundeti la 8 intrebari despre filme cu 3 variante de raspuns din care doar una este corecta. Fiecare intrebare va contine indicii vizuale dar si sub forma de text despre filmul respectiv. Pentru a intra in cursa pentru premii trebuie sa raspunzi corect la minim 4 intrebari din cele 8. Poti relua quiz-ul de cate ori doresti dar numai dupa 24 de ore de la ultima accesare.
Ce castigi?
- primii 500 de participanti care intra in aplicatie si raspund la minim 4 intrebari vor castiga un cod de vizionare a unui film gratis pe www.muvix.ro
- prin tragere la sorti, din toti cei care au participat incluzandu-i si pe cei 500 care au primit codul de vizionare, vor fi alesi 5 castigatori care vor castiga cate o colectie de DVD-uri cu filmele ale unor regizori celebri.
Iar daca vrei sa castigi mai mult cauta codurile de pe capacele  Stella Artois de 0,33 l si 0,5 l si poti castiga un bilet pentru doua persoane, all inclusive de 4* in Delta Dunarii in perioada 6 - 12 august la Festivalul de film Anonimul. Biletul cuprinde un pachet complet si accesul la toate evenimentele, petrecerile si proiectiile din cadrul Festivalului. Codurile se introduc tot in cadrul aplicatiei in campul special destinat acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.