Horoscop saptamanal 25-31 mai 2012

Berbec ( 21 martie - 20 aprilie)
Doresti sa le spui alor tai cat de mult inseamna ei pentru tine, dar nu prea vei reusi. Relatia de cuplu este favorizata cu conditia ca amandoi sa va pastrati independenta. Astrele iti sustin veniturile cu conditia sa nu cheltuiesti decat pe ce este absolut necesar, nu util!
Taur ( 21 aprilie - 21 mai)
Saturn iti sustine proiectele legate de cei din familie. In cuplu vei beneficia de o revenire a pasiunii, ceea ce iti va cam tulbura existenta. Saptamana asta esti nevoit sa faci fata unor cheltuieli diverse. Nu te ingrijora, pentru ca ai un noroc chior la bani!
Gemeni ( 22 mai - 22 iunie)
Vei coplesit afectiv pentru ca aceia pe care-i iubesti iti raspund neconditionat si te sustin in ce intreprinzi. In relatia de cuplu, iti vei dori foarte mult acum si vei obtine ce vrei. Incepe o perioada favorabila la bani dar nu te grabi!
Rac ( 22 iunie - 22 iulie)
In familie este o perioada favorabila si linistita. In cuplu te bucuri de multa tandrete dar ai tendinta de a visa prea mult, ceea ce iti va crea unele deziluzii. Saptamana asta norocul pur si simplu da peste tine. Nu miza totusi pe prea multi bani si nu visa aiurea!
Leu ( 23 iulie - 22 august)
E posibil sa ai parte de o atmosfera incordata in perioada urmatoare in cazul in care cei de langa tine te vor presa sa faci lucruri la care tu nu tii foarte tare. Relatia de cuplu este infloritoare, dar ai grija sa nu devii prea visator si sa te trezesti astfel cu probleme la serviciu.
Fecioara ( 23 august - 21 septembrie)
Relatiile de familie sunt favorizate, asa ca poti sa schimbi mobila daca vrei neaparat. In rest, te cam pasc fantezii care se prea poate sa te imboldeasca spre senzatii noi. Ai grija sa nu-i atribui partenerului dorinte pe care nu le are! Reusita ta financiara straneste acum invidii!
Balanta ( 22 septembrie - 22 octombrie)
Vei resimti puternic dorinta de a te impune ca sef al familiei si daca are cineva proasta inspiratie sa te contrazica, va avea numai probleme. Partenerul va incerca sa aplaneze conflictele care se ivesc. Menajeaza-l pentru ca merita din plin! Primesti o suma de bani neasteptata.
Scorpion ( 23 octombrie - 21 noiembrie)
Vei avea de luat decizii legate de proprii copii si vei fi inspirata gratie influentei pe care Neptun o exercita asupra ta in perioada urmatoare. Scapi de anxietatea care te chinuieste in ultima vreme. Te poti astepta la bani nesperati, dar si la unele cheltuieli neprevazute. Atentie deci!
Sagetator ( 22 noiembrie - 20 decembrie)
Acasa vei avea senzatia ca nu te exprimi pe intelesul alor tai, asa ca vei cauta mai mult compania prietenilor. Te paste si o scena de gelozie din partea partenerului, asa ca fii mai atent la ce faci si mai ales la cat timp petreci in absenta ei/lui. Astrele iti sustin finantele!
Capricorn ( 21 decembrie - 19 ianuarie)
Marte te sustine si poti pune pe roate un proiect avantajos pentru familia ta. Daca nu colaborezi cu partenerul tau insa, poti sa-ti iei adio de la reusita. Sunt in schimb favorizate relatiile sociale ale cuplului. Initiativele financiare sunt si ele favorizate acum. Succes!
Varsator ( 20 ianuarie - 18 februarie)
Te pasc discutii aprinse cu partenerul, care nu este de acord cu viata ta profesionala ce se dezvolta pe seama vietii de familie. Fiti mai toleranti si mai intelegatori! Vei reusi sa concretizezi cateva proiecte care te preocupa de mult. Atentie la ce faci cu banii! Cheltuiesti prea mult!
Pesti ( 19 februarie - 20 martie)
Nu vei reusi sa mentii echilibrul intre obligatia de a te impune si cea de a fi un adevarat complice pentru cei dragi, cu toate ca ei asta asteapta de la tine. Relatia cu partenerul este insa perfecta si tonica. Banii pe care-i astepti intarzie dar nu te plange ci continua sa muncesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.