www.scrisoarecatreromania.ro

RMGC continua lupta de convingere pentru proiectul Rosia Montana cu site-ul www.scrisoarecatreromania. Intrand pe site vei gasi povestile de viata ale locuitorilor din Rosia montana care doresc un loc de munca in locul natal.
Voi sunteti de acord cu acest proiect? Eu da, suntem in criza iar acei oameni au nevoie de un loc de munca. Ei ar trebui sa decida asupra acestui loc. Cum vom putea avea o tara prospera daca nu cream conditii de prosperitate? Cand se iveste ocazia ar trebui sa profitam.

7 comentarii:

  1. faci si tu parte din tagma jefuitorilor acestui pamant aparat prin jertfa de sange a bunilor si strabunilor nostri.daca ti-e mila de aia 7-8 insi care au mai ramas in rosia,ia-le pe putori la tine ca aia care iubesc munca au plecat sa o caute,nu asteapta sa vina munca la ei.GC a dat de un mare suck la bulgari...aia nu sunt asa prosti... au capul mare !

    RăspundețiȘtergere
  2. are dreptateial pe ala care are facultate sa munceasca daca e dornic asa de munca si asa ca o mica intrebare de ce face fcult. de minerit??????

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt an totalitate de acord cu Anonim.Pt cativa oameni care au mai ramas an Rosia Montana haideti sa vindem Tara Javrelor din afara pe un pumn de boabe si pt cativa amarati din Rosia Montana,nu??Strabuni nostri si-au varsat sangle pt ca noi sa fim liberi iar Guvernul din ziua de astazi mai au un pic si ne vind cu totul...Spuneti un mare Nu Rosiei Montane pana o sa vina un nou Guvern cu frica de Dumnezeu si iubitori de popor!Robert Matei,Irlanda

    RăspundețiȘtergere
  4. Aurul si cuprul de la Rosia Montana si Rosia Poieni ,este avutia romanilor si nimeni fara acordul romanilor nu are voie sa se atinga de aceasta avutie.La jaful care se practica la aceasta ora de catre actuala putere,aceste cozi de topor manipulate si platite de firma Gold Corporation cauta sa ne trezeasca mila. Mai bine s-ar intreba cine se ascunde in spatele firmei Gold Corporation,inregistrata intr-un Off Shor ,insula Barbados,cine sint actionarii si care sint clauzele contractului firmei cu partea romana. Romani prosti trezi-ti-va ,pina nu este prea tirziu,lasati aceste zacaminte strategice in cea mai sigura banca,care este pamintul.Doamne fereste de un razboi,calamitate sau catastrofa ,cu ce se va salva acest neam?

    RăspundețiȘtergere
  5. si oamenii din bucuresti nu doresca altceva dacat sa munceasca.Intrebarea e, unde?

    RăspundețiȘtergere
  6. m-am nascut saraca,saraca am ramas pana la varsta de 22 de ani si cred ca voi ramane si de azi inainte.visul cel mare este sa ajung muzician-compozitor,dar din pacate nu am urma de speranta la zilele ce vor veni.problema cea mare fiind banii.pe unde te duci toti iti cer numai bani si bani.nr meu de tel este;0745170982[in caz de ceva important].cristina postoaca.

    RăspundețiȘtergere
  7. sall frate sa zic asa numai de limba dati numele public si am sa te invit impreuna cu acei oameni plus un director rmgc care sustin acest proiect si spun ca apa reziduala ce va reiest este potabila , va invit nu sa beti din ea ci numai sa faceti baie in acea apa viva viva romania si idioti care vorbesc in lipsa de cunostinta de cauza viva aceia in lacul de cianuri AMIN.!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.