Nasul online pe www.nasul.tv

Nasul va putea fi vazul online pe www.nasul.tv, Cel mai important talk-show din Romania in direct pe blogul lui Radu Moraru
Dupa urmarile inchiderii televiziunii 10TV unde era difuzata si emisiunea Nasul, Radu Moraru s-a enervat si va pune emisiunea in mediul online si orice o poate prelua.

6 comentarii:

  1. sunt fan Radu Moraru si astept emisiunea NASUL, indiferent ca este online sau emis pe...vre-un post tv.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fan Radu Moraru si astept emisiunea Nasul -online sau emis pe vre-un post TV.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nasul sper ca va urma linia fara sa faca compromisuri.Daca nu va face acest lucru va distruge si ultima sursa de inf.netrunchiate pe care o asteapta telespectatorii.Cat priveste continuarea emisiunii alt fel decat prin post tv nu va face decat sa micsoreze semnificativ numarul celor interesati de emisiune.Un post tv ar fi ideal.Ar trebui lansata oferta accesibila ptr toate televiziunile.Nu cred ca ar fi cumva un prejudiciu de imagine dar ptr. telspectatoti si nu numai ar fi f sugestiv cine doreste informarea publicului indiferent de consecinte.Ar fi un lucru bun sa nu se coboare la limbaj suburban sub nici o forma.Desigur tensiunile si apasarea se simt.Da sun convins ca dl Moraru tr ajutat musai.Nu stiu daca are alaturi sprijinul de care sigur are nevoie ptr a merge mai departe cu emisiunea.Jungla in care se invarte este plina de pradatori.Succes domnule din partea unui anonim caruia ii pasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. draga domnule radu moraru va dorim din toata inima, multa putere de a lupta ,jurnalistic vorbind impotriva tuturor necuratilor din romania.va dorim din nou la tv pe un ton si mai transant si va rugam spuneti lucrurilor pe nume fara ocolisuri ,ca sa intelegem si noi din diaspora, situatia reala din trecut si prezent,adevar si numai adevar despre toti politicienii din romania .va rugam caracterizati pe toti politicienii din parlament si de la guvern , numele poporului roman. sa ne traiti sanatos ,noi va iubim din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nasule , avem nevoie de tine, de emisiunile tale obiective si interesante!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sintem pensionari si abonati la Dolce tv.Ne-a lipsit emisiumea dvs.dar speram sa va prinden pe internet.Din septembrie avem abonament clicknet si va asteptam cu drag online.Postul b1 de unde a-ti plecat nu mai este cum a fost.Persoanele care conduc acum se fac numai ca vor sa fie impartiali.Cei veniti de la Antene cu greu se abtin uneori si imi amintesc cum injurau puterea pe bani frumosi.Nu stiu exact care este scopul,vom vedea la alegeri de ce s-a facut aceasta tranzactie.PACAT!!! Noi va asteptam cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.