Eurovision 2011 - pareri, favoriti si cum poti vedea online semifinalele si finala

Concursul muzical Eurovision 2011 are loc in Germania pentru ca la editia de anul trecut reprezentanta Germaniei, Lena a castigat concursul. Avem 5 tari care ajung automat in finala, tarile finantatoare, fiind vorba de Franta, Marea Britanie, Spania, Germania si Italia. Italia a revenit dupa mult timp la fel si Austria, San Marino si Ungaria.

Sistemul de votare: punctaj de la 1 la 8 iar 10 si 12 sunt notele cele mai mari. Contributia publicului este de 50% restul de 50% apartinand unui juriu din fiecare tara.
In semifinale vor vota tarile finantatoare astfel in prima semifinala de pe 10 mai vor vota Marea Britanie si Spania inar in semifinala 2 vor vota Italia, Franta si Germania.
Din fiecare semifinala se vor califica 10 tari deci in finala vom avea 25 artisti.
Favoriti clari nu sunt asa cum au fost in anii trecuti dar cred ca sanse mari au Franta, UK, Elvetia, Bosnia, Suedia, Estonia si Danemarca.
Cum poti vedea Eurovision 2011 la TV. TVR1 transmite in format HD ambele etape ale concursului. In caz ca nu poti vedea showurile la tv le poti urmari pe site-ul oficial www.eurovision.tv la sectiunea WEB TV.
Voi ce favoriti aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.