In trecerea anilor pe TVR1 cu Mircea Radu

In trecerea anilor va fi o emisiune de divertisment, la TVR 1, începând cu 27 noiembrie si va pune faţă în faţă, în competiţie, două generaţii diferite.
Mircea Radu a devenit realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, secţia emisiuni pentru alte minorităţi, fiind declarat admis la un concurs organizat de televiziunea publică.
Va avea sau nu succes cu In trecerea anilor?

5 comentarii:

  1. emisiunea ,, în trecerea anilor ,, este destul de slab realizată. Decât să prezinţi atât de superficial pe aunii actori ca : Ion Besoiu, Ileana Stana Ionescu, sau interpreta Luminiţa Dobtrescu, mai bine nu mai faci o astfel de emisiune ,, amalgam ,, . Consider că marii actori sau interpreţi de muzică uşoară ar trebui să facă obiectul unor emisiuni mai speciale, care să prezinte adevărata lor valoare noii generaţii. Din această emisiune nu se vede mai nimic.
    Păcat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne place foarte mult aceasta emisiune. Prezentarea, invitatii, formatul , minunat .
    Felicitari . In sfirsit o emisiune, normala , frumoasa , decenta , unde ne putem uita intreaga familie. Fara vulgaritati , birfe, pitipoance. BRAVO

    RăspundețiȘtergere
  3. O emisiune care imi place.La multi ani si tineti-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  4. singura emisiune normala din ultimii 20 de ani. MILIOANE DE MULTUMIRI. Ati reusit sa captati atentia unei intregi familii,reprezentata prin 3 generatii(de la 14 la 78 de ani) Singurele momente cand nici la telefon nu raspundem, doar dansam si ne simtim SUPERBINE. Nici sa nu va ganditi sa nu aveti o continuare la acest format, pentru ca nu vom mai plati abonamentul tv.si probabil va fi motivul unei noi revolutii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un singur cuvînt.... păcat!...

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.