- 1 ceapa rosie
- 3 rosii
- cateva frunze de busuioc proaspat
- sare, piper
- otet de vin rosu
- 1 bagheta de paine
- masline
- (2 oua fierte) pentru cei ce nu tin post
- ulei de masline
- 2 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Se taie ceapa julien, se freaca cu sare, se taie rosiile felii mai mici, busuoicul, se amesteca toate ingredientele intr-un bol se asezoneaza cu sare,piper si otet de vin rosu, dupa gust. Apoi se taie bageta in jumatate se scoate putin din miez, se ung jumatatile cu putin ulei de masline, se freaca cu cateii de usturoi pisati, si se umple o jumatate de bagheta cu cateva masline taiate, ouale fierte taiate apoi se pune salata cu tot cea ramas in bol si deasupra se pune si cealalta jumatate de bagheta, se lasa cateva minute sa se imbaie ingredientele in paine dupa care se serveste. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.