www.superbingo.ro lista castigatorilor

Lista castigatorilor la Superbingo Metropolis poate fi vazuta pe www.superbingo.ro
Puteti vedea numere de la super bingo si pe urmatoarea adresa http://superbingometropolis.wordpress.com/

14 comentarii:

  1. imi doresc enorm de mult sa castig,nu am parinti.mama e decedata de 10 ani tatal meu ma parasit.sunt casatorita si am si o fetita,din partea sotului am numai soacra socrul e decedat.am facut imprumut la banca si mai am de platit inca 8 ani de acum inainte.ar fii o minune sa castig si eu ceva. eu doresc viata lunga acestui joc si sa aduca bucurie in casele tuturor oamenilor.asa sa-i ajute dumnezeu pe domnii:ROMICA TOCIU si CORNEL PALADE.

    RăspundețiȘtergere
  2. o emisiune super tare dar din pacate vad ca la buzau nu prea ajungeti cu premi de ce oare?eu cred ca foarte putin bilete de la buzau ajung la dumneavoastra as vrea va rog sa faceti mai multe extragei si din buzau ca pana acum nu a-ti dat nici un premiu aici,in rest e o emisiune super misto si cu sanse de castig bune romica si cornel sunt niste oameni extraodinari si foarte amuzanti.

    RăspundețiȘtergere
  3. pt ANONIM 1 ---crezi k doar tu ai probleme din astea???? un lucru e sigur-- k nu toata lumea s-ar plange asa in public.....
    si pt ANONIM 2 ---- esti tare frate...ai dreptate...ar fi si mai drept dak s-ar face o seara speciala doar cu extrageri din buzau =)))

    RăspundețiȘtergere
  4. buna ,si eu mi as dori f mult sa castig dar si aici se umbla cu ....dc nu se extrage macar cate 10 pers dintr o localitate culmea ca castiga numai aia din iasi sibiu ...etc ,e ceva la mijloc k la fiecare joc pacat ca ne cheltuim bani degeaba si tot speram

    RăspundețiȘtergere
  5. aias hoti nu vor sa dea si premii la galati numai la Bucuresti la sectoare akolo la noi pula . Iar fetele alea mangaie biletele nu le amesteca sa aiba lumea sanse egale .

    RăspundețiȘtergere
  6. e cam masluit jocul acesta nu pre se amesteca biletele si din tulcea cam rar se aude vreo strigare vad ca mai mult de prin partea bucurestiului si din anprejurimile lui se aud strigari restu judetelor santem doar amagiti sper ca poate forurile competente vor lua masuri sa se traga bilete normal din toate judetele cu adevarat nu la vrajeala arata urnele iar la sfarsit nu auzi strigari din toate judetela multa bafta la bingomani.

    RăspundețiȘtergere
  7. dar de ce la bacau sunt putine premi se joaca destule bilete dar daca din o urna trage un bilet si din altele trage mai multe de ce nu arata toate extragerile la rind nu ar mai face smecheri cum le face

    RăspundețiȘtergere
  8. ori ce joc de noroc e controlat,asa ca nu mai visati , de cind a inceput jocul a-m jucat in fiecare duminica ,mai bine zis a-m cotizat dar din orasul meu nu a cistigat nimeni , oare chiar nimeni din orasul meu nu e norocos?

    RăspundețiȘtergere
  9. ce naiba se face cu bilietele din comanesti de ce nu ajung la urne ?

    RăspundețiȘtergere
  10. cistiga cam multi din buc.si putini din tm.oare e adevarat jocul asta?doar daca cisti cred si o spun la toti.am luat foarte multe bilete pina acum si nimic astept si eu un premiu cit de mic

    RăspundețiȘtergere
  11. 14.02.2010
    Anonim spunea...
    cistiga toti cei care am mai cistigat si inainte?

    RăspundețiȘtergere
  12. nici prin teleorman nu prea ajunge premiile voastre dc oare?

    RăspundețiȘtergere
  13. Harnic popor !!!(Romanii). Va va ajuta dumnezeu si-n continuare. Tine-ti-o tot asa!!!!
    Un "Tigan"

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.