Rhino Correct - cartilaj pentru indreptarea nasului (fara rinoplastie)

Credeți că le-ați văzut pe toate? Uite că nu. Rhino Correct este un mini aparat care ar apărea o alternativa la rinoplastie. Ce face mai exact acest Rhino - Correct?
- ridică vârful nasului (fenomen datorită îmbătrânirii)
- îngustează nasul și laturile acestuia
- reduce lungimea nasului
- reface simetria

Ce este Rhino-Correct?
Este un mini aparat făcut din ortoelium (material de care nu am găsit nimic pe internet) iar pentru corectarea nasului cartilajul acestuia este presat in mod regulat si modificat cu 1-2 mm pe lună. Producătorii recomandă să purtați Rhino-Correct în fiecare zi timp de 15 minute.

Cât despre preț, Rhino-Correct costă 167 lei un aparat. Dacă vei cumpăra mai multe beneficiezi de ceva reducere.
Ați avea încredere într-un astfel de aparat? Doar atât vă spun. Dacă intrați pe versiunea în limba română a site-ului, clienții care fac recenzii sunt falși. Marina Vasilache din Pitesti e tot una cu Marina Vasilyeva din Moscova.



52 de comentarii:

  1. Se mai poate corecta ceva cu acest produs la vârsta de 38 de ani ,cât am eu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar functioneaza acest produs ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tîmpenii cu plastic urile astea.. bani aruncati aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  4. L am primit desigilat intr un plic de scrisoare.O sa va spun daca functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit acedt produs fara niciun sistem de asigurare intr un plic de scrisoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. L am primit desigilat intr un plic de scrisoare.O sa va spun daca functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu tot la fel l-am primit..După cum arata sunt cam sceptica..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt bune de nimic... Am luat teapa si cu o crema pentru marirea sanilor.. Doar chinezarii atata tot.. Ruşine sa va fie.. Sa aveti noroc de bani cum am avut eu noroc de cresterea sanilor. Oarba dupa voi...


    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt bune de nimic... Am luat teapa si cu o crema pentru marirea sanilor.. Doar chinezarii atata tot.. Ruşine sa va fie.. Sa aveti noroc de bani cum am avut eu noroc de cresterea sanilor. Oarba dupa voi...


    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt bune de nimic... Am luat teapa si cu o crema pentru marirea sanilor.. Doar chinezarii atata tot.. Ruşine sa va fie.. Sa aveti noroc de bani cum am avut eu noroc de cresterea sanilor. Oarba dupa voi...


    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt bune de nimic... Am luat teapa si cu o crema pentru marirea sanilor.. Doar chinezarii atata tot.. Ruşine sa va fie.. Sa aveti noroc de bani cum am avut eu noroc de cresterea sanilor. Oarba dupa voi...


    RăspundețiȘtergere
  12. off, de asta mai avea nevoie tarisoara noastra! am avut curiozitatea sa intru pe variantele de site in italiana si spaniola...CEL MAI MULT M-AM DISTRAT LA COMENTARII, UNDE E SUFICIENT SA TE UITI LA NUMELE "RESPONDENTILOR" SI LA POZELE ACESTORA, PENTRU A TE CONVINGE DE CREDIBILITATE:)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar functioneaza? L-a folosit cineva ? Va rog sa imi spuneti .

    RăspundețiȘtergere
  14. hey cine l-a cumparat sa ne spuna cum e...va rogggggg!

    RăspundețiȘtergere
  15. Puteti avea rezultate cu faceaerobics .e gratis.😊

    RăspundețiȘtergere
  16. Puteti avea rezultate cu faceaerobics .e gratis.😊cat despre acesta sunt sceptica.....desi cred ca face ceva dar sa il porti tot timpul 😀

    RăspundețiȘtergere
  17. Puteti avea rezultate cu faceaerobics .e gratis.😊cat despre acesta sunt sceptica.....desi cred ca face ceva dar sa il porti tot timpul 😀

    RăspundețiȘtergere
  18. Si totusi nu e scump.merita incercat.primesti banii inapoi daca nu ai rezultate dupa cel putin o luna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADica 14 zile. Si rezultate yoc in 14 zile.sa va fie rusine ca profitati de naivitatea unora.....

      Ștergere
  19. Funcționează oameni buni ???

    RăspundețiȘtergere
  20. Care bani înapoi ?...sunt niște nesimțiți și escroci..eu am comandat și mi a zis ca dacă nu sunt mulțumită primesc banii înapoi. .așa am și făcut am sunat ca vreau sa returnez rhino correct pt ca nu sunt mulțumită, mă doare nasu când îl pun și mai și pica de pe nas aluneca..și mi sa spus ca nu primesc toți banii ca se opresc nu știu ce taxe și curieru..mai pe scurt teapa ca primiți toți banii înapoi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Forte bine draguta ca spui tuturor ca nu merita nimeni sa fie tepuit !!!!

      Ștergere
  21. Zice ca primesti banii inapoi daca nu esti multumit .perioada de returnare e de 14 zile.si rezultale intr-o luna.sa va verifice cei de la protectia consumatorului sa vada ca vindeti iluzii .rusine sa va fie ! costa 0,99 pe e-bay acest dispozitiv.!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nici un comentariu bun!rusine!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cum il returnezi ca nu are timp sa isi faca efectul in 14 zile.sa va contoleze cei de la protectia consumatorului sa platiti inzecit. Nu e nici un comentariu ok.

    RăspundețiȘtergere
  24. La parerea expertului Nicoleta Rusu si e un barbat.plus reclama cu fata acea din Ce tara e ca arata alt nume pe alt site,aceeasi fata.Firmele serioase nu face asemenea greseli.rusine micinosilor.pacaliti lumea .!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. si eu as vrea unul dar nu prea am incredere. clar banii nu-i mai vei inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Răspunsuri
    1. Medicul plastician nu il recomanda.nu e eficient.

      Ștergere
  27. Eu mi-am cumparat un set de pe Amazon.com,plasturele roz plus o clema albastra,setul este 1.71 $,dar in plus,mai platesti transportul,total 23.41 $ (eu nu am platit nimic,pt ca lucrez pt Amazon).Am primit setul joi,deci inca nu ma pot pronunta,au trecut doar 3 zile,dar voi reveni cu concluzii dupa ce il voi purta mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne zici si noua tot aici .astept sa vad parerea ta .

      Ștergere
    2. Un medic estetician mi-a zis ca nu poate face un dispozitiv minuni.si ca nu ar fi eficient.

      Ștergere
    3. Pana la urma cum e?functioneaza sau nu rhino correct?s-au vazut imbunatatiri ?

      Ștergere
  28. http://www.ebay.com/itm/Rhino-Correct-Silicone-Nose-Reshape-Clipper-/221953359246?hash=item33ad737d8e:g:LmIAAOSwt6ZWWWdh
    eu vad ca pe E-bay e mai scump si are si cutie cu instructiuni

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu se merită,păcăleală.Am comandat si eu si am dat un pumn de bani pe niste cleme de plastic de 2 lei, nu au nici un efect. înselăciune!

    RăspundețiȘtergere
  30. Minciuni si păcăleli, nu merită pretul.AM COMANDAT SI EU SI NUI BUN DE NIMIC,am pierdut bani.As face reclamati să-mi dea bani înapoi,dar nu stiu unde.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu am comandat acest dispozitiv cu aproximativ o lună în urmă. Nu am putut să-l folosesc deoarece era prea strâmt și mă jena foarte tare. Exact în aceeași zi, când l-am primit, am trimis un email pentru returnarea acestuia. Nu am primit nici un răspuns la email, apoi am sunat în repetate rânduri la numărul de contact și cu greu, după câteva zile, mi-a răspuns un bărbat care a zis că mă va ajuta adresându-se serviciului de returnări. De atunci am mai trimis încă două email-uri și pe data de 20.06.2016 am primit următorul răspuns:

    ,,Avand in vedere ca compania de import si distributie este in USA , unde cazurile din intreaga lume sunt examinate, returnarea banilor poate dura in jur de 10 zile lucratoare.Cand avem mai multe informatii despre returnarea banilor, va vom contacta cu detalii.

    --
    Best Regards ,

    Chargeback Department."

    De atunci din nou ........ nimic!!
    Săptămâna aceasta am mai trimis un email și ........ nimic!!

    Pe pagina lor de internet găsiți următoarea precizare:

    100% GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI
    Dacă nu ești mulțumit de rezultate, îți vom returna toți banii plătiți.

    Dispozitivul nu prezintă garanția rezolvării problemelor dumneavoastră!!
    ATENȚIE SĂ NU LUAȚI ȘI VOI ȚEAPA CARE AM LUAT-O EU.
    Oricum, am să mă adresez și OPC-ului și Poliției, dar aveți grijă să nu fiți păcăliți ca și mine!!
    O zi bună!

    RăspundețiȘtergere
  32. Pe aliexpress costa 0.30 US, cu transport gratuit. Adica 1,2 lei. Cum pot sa ceara 167 lei pt ceva atat de ieftin? http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Fashion-Nose-Up-Shaping-Shaper-Lifting-Bridge-Straightening-Beauty-Nose-Clip-Face-Fitness-Facial/32590243856.html?spm=2114.01020108.3.294.X0Z15B&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10037_10017_405_404_407_10033_406_10032_10040,searchweb201603_1&btsid=6f152106-d9ba-4d5a-be2c-4f278b32fc8e

    RăspundețiȘtergere
  33. eu am luat un pachet care contine o clema albastra si una roz de pe amazon 10 lei cu totul . folosesc de ceva vreme dar nu am observant nimic pana acum,observ o modificare doar in momentul cand dau jos clema albastra sau roz,dar dupa cateva minute dispare modificarea si nasul meu este la fel )))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.