Transpiblock - un fel de Rexona dar mai puternic

Cui ii place sa transpire? Nimanui, bineinteles. Mai ales cand e vorba de mijloc de transport in public si te simti cu musca pe caciula de ce vor crede cei din jurul tau cauti ceva mai bun decat Rexona sau Mennen. Spiritul antreprenor nu ia pauza niciodata si idei se gasesc din nevoile oamenilor. Si gasim pe piata deodorante, roll-on care promit 5-10 zile uscate in care nu transpiri sub brat.
Transpiblock poate fi gasit in farmacii dar si online la Farmicia Stejara unde costa 31 lei roll-on 50 ml.

Citind ingredientele te ingrozesti dar ai citit vreodata compozitia deodorantului pe care il folosesti?

Alcohol Denat,Aluminum Chlorhydrate,Aqua,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Propylene Glycol,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.


Alternative naturale sunt iar piatra de alaun se numara printre ele. Un mineral cunoscut nu numai pentru proprietatile antibacteriene este un deodorant eficace. Dar depinde de persoana. Va spun din propria experienta. Nu isi face treaba ca un produs "traditional" dar stii macar ca nu ai 10 chimicale aplicate sub brat. Pe termen scurt e ok si usor de aplicat.

Daca dusul e o experienta neplacuta si vrei 5 zile sa fii fresh fara sa mai faci dus atunci Transpiblock poate ar fi de folos. Dar fara sa am pareri si comentarii din partea dumneavoastra nici eu nu imi pot da cu parerea. Nici nu l-am folosit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.