Hai InOrasulVesel.ro - concurs de desene Kinder

Cauta in magazine pachetele promotionale Kinder Chocolate si foloseste codul unic din interiorul pachetelor pentru a participa impreuna cu cel mic la provocarea lansata de Kinder pe www.InOrasulVesel.ro

Ajuta-l pe cel mic sa foloseasca aplicatia de desenat pentru a-si transforma cele mai colorate visuri in realitate. Creatia lui are sansa de a fi expusa pe noul ambalaj al tabletei Kinder Chocolate.

Folositi-va de uneltele puse la dispozitie de Kinder: peisaje care se deblocheaza saptamanal, pensule si culori alese sau forme si stickere care mai de care mai colorate.

Descoperiti si mai multe surprize pregatite de Kinder: medalii care se deblocheaza la 1, 3 sau 8 desene trimise. Colectionati-le pe toate si strangeti cat mai multe voturi din partea prietenilor.

Creatia voastra poate impacheta una dintre cele 8 tablete Kinder in editie speciala, iar voi puteti castiga o multime de premii: stickere vesele de-nviorat peretii somnorosi sau sevalete de artist. Iar daca inscrieti cel mai mare numar de desene, Kinder va deseneaza camera ca-n povesti!

Perioada campaniei: 26 august - 30 octombrie 2015

Un comentariu:

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.