iWhite Instant - Sensiblu - preț și păreri despre kitul de albire profesională a dinților

Ce este iWhite Instant?
iWhite Instant este o gamă de produse pentru albirea profesională a dinților. Nu e ceva nou pe piață dar avem o garanție minimală pentru că e promovată de Sensiblu, locul de unde puteți compara produsele iWhite.

Produse iWhite:
  • iWhite Instant kit pentru albirea dinților 
Acest tratament iți garantează dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, doar după 20 de minute de utilizare zilnică, Pentru mai multe rezultate, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată când consideri că este necesar.
  • iWhite Instant apă de gură
Apa de gură conține blue covarine ce formează un voal subțire pe suprafața dintelui în timpul clătirii. 
  • iWhite Instant Pastă de dinți
Cât despre pret, Kitul pentru albirea profesionala a dintilor iWhite Instant este 139 lei iar pasta de dinti si apa de gura 39 lei 

16 comentarii:

  1. Produs de 2 bani. Nu recomand la nimeni. Farmacista mi-a spus ca este un produs foarte bun si eficient. Dupa ce am terminat tratamentul dinții mei arata cu 1-2 nuanțe mai albi, nicidecum 8 cum scrie pe cutie. HOȚII!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de parere...nu stiu de ce, dar chiar te cred. De prea mult ori, produsele S au "efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma"...si, se pare, avem inca un produs in categoria asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ajutor parerea dumneavoastra. Voiam sa achizitionez kit-ul dar m-am razgandit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Personal folosesc o pasta normala de dinti la care odata pe saptamana adaug praf de bicarbonat si totul este normal. Parintii mei s-au spalat pe dinti ani de zile cu pasta de dinti Cristal si sare fina de bucatarie. Si ei au supravietuit cu dantura intreaga si alba pana acum la 65 de ani

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt de parere ca o pasta de dinti normala precum si folosirea bicarbonatului de sodiu o data pe sapt te ajuta sa iti mentii dantura si gingiile sanatoase. iar ptr evitarea petelor un mic sfat ar fi sa nu mai bem cafeaua fierbinte..renuntarea la fumat etc. recomand in schimb apa de gura de la favisan, in cazul meu s.a dovedit a fi f eficienta si nici nu costa mult. completeaza perfect pasta de dinti pe care o folosesc. si eu ma gandeam sa incerc iwhite ptr ca asa suntem noi oamenii..suntem dispusi sa platim mult pentru efectul dorit al unui produs..sa ne intoarcem la micile trucuri care dovedesc eficienta..si asta inainte de aparitia brandurilor minuntate de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din punctul meu de vedere, daca te speli suficient de des( si laborios!! de cel putin de 2 ori pe zi si curatati bine cu ata dentara ) si eventual o data pe saptamana cu bicarbonat si lamaie nu ai nevoie de alte produse, indiferent daca fumezi/bei cafea sau mai stiu eu ce cauze pe care cu totii dau vina in ciuda igienei defectoase. Fumez de peste 10 ani si cateva cafele bune pe zi si intotdeauna am fost intrebata daca mi-am albit dintii. Stiu ca acest lucru tine si de dentina fiecarui om in parte,unii oameni pur si simplu asa au dintii, dar o ingrijire atenta ar ajuta multe persoene sa aiba un zambet mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Decat iwhite mai bine incercati o pastila de carbocit ( parca asa se numeste) se piseaza bine ca sa devina pulbere si cu periuta de dinti luati din pulbere si va spalati pe dinti timp de 5 minute pe ceas. Se recomanda o data pe saptamana. Nu pateaza nici periuta, nici dintii din contra albeste plus ca improspateaza respiratia. Am incercat si a dat rezultate

    RăspundețiȘtergere
  8. cea mai mare teapa, nici macar nu sta bine pe dinti cand iti pui protezele respective

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu pasta de dinți si nu e nimic de recomandat...ba chiar dinții mei par o nuantă sau doua mai închiși...o porcărie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu este bun de nimic!!!Minciuni!Am cumparat kit-ul si dintii mei aratau mai rau decat inainte cand ma spalam cu paradontax sau altceva!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit chit ul de albire datorita faptului ca am apelat la albirea profesionala ce i dret nu aveam nevoie avand nuanta 03 dar fiind fumatoare si bautoare de cafea de ani buni am zis sa vad cum arata alb imaculat și cum se menține, dar am folosit pasta de dinți și apa de gura la recomandarea stomatologului de a folosi produse de albire după. ..și ma mențin la nuanta 02, nu este waw dar asa cum zicea cineva mai sus pt cei cu o gena bună din punctul asta de vedere este ok poți menține sau capătă o nuanță doua în favoarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsul nu este asa cum il promovează cei din farmacie, este in avantajul lor sa il prezinte cat ca si cum ar fi foarte eficient. Eu am încercat produsul si dupa 3 zile, diferența este foarte mică, nicidecum asa cum m as fi așteptat. Supriza cea mare a fost de fapt numărul de benzi. Am folosit si benzi dintr o alta gama, una americană si in mod normal o banda conține partea ce se aplica pe dinții de sus si una ce se aplica pe dinții de jos. Surpriza a fos ca 10 benzi erau de fapt, 5. Explicația pe care am promit o de la farmacista a fost ca unele persoane cumpara benzi doar pentru o anumită parte a dinților. Ar vrea oare cineva sa își albească doar partea de sus sau de jos a dinților? Fiecare marca probabil are propria metoda de prezentare, dar oare cum as fi putut sa folosesc 5 benzi 10 zile? Doar daca as folosi câte o banda pe zi si doar pe o parte a dinților. Am renunțat la 10 benzi de la firma americană, in favoarea acestora deoarece mi a fost mai usor sa le achiziționez si erau cu 50 lei mai ieftine. Dar am pierdut mult mai mult deoarece firma americană avea 10 benzi, fiecare banda conținând o parte ce se aplica pe partea de sus si una pe cealaltă. Pe cutia celor de la iwhite, spune ca tratamentul este pentru 10 zile, nu precizează mai detaliat conținutul, iar pe fundul cutiei este un carton ridicat, gol pe interior pentru a face cutia sa para mai înaltă, astfel par mult mai multe benzi înăuntru. Mie una,farmacista, care promova foarte bine produsul (avea probabil target pe el),nu mi a spus ca o banda este doar pentru o parte a dinților si nici nu te lasa sa vezi produsul deoarece este sigilat. Înainte sa folosesc benzile americane, mi s ar fi părut normal ca o banda sa fie pentru o parte a dinților, dar Am observat ca aceasta conține 2 părți.Cum am spus, fiecare firma cu propria promovare, dar nu sa te aștepți ca 5benzi sa fie folosite 10 zile. Rezultatul ar fi probabil mai vizibil daca ar fi folosit mai multe zile, dar cine ar da 3milioane pe un tratament de 7 zile, care sincer, in combinație cu pasta si apa de gura din aceeași marca (plătite separat) nu dau prea mare rezultat. Partea ce se aplica pe dinti este mai groasa si mai este ca un "plastic" , cele americane sunt ca o folie subțire ce se aplica pe dinti, dar măcar te asiguri ca gelul se aplica pe tot dintele. Cee iwhite sunt puțin largi pentru dinti si gelul este cremos, doar pe fundul compartimentului, astfel gelul nu ajunge foarte bine pe baza dintelui si nici nu se împraștie prea uniform, fiind doar pe partea de jos a "benzii"

    RăspundețiȘtergere
  13. Pierdere de timp si bani! Benzile sunt incomode si ineficiente.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu îl folosesc de două zile, iar rezultatul chiar e vizibil. Depinde de dantura fiecăruia! Dacă ai dinții galbeni, nu te aștepta să ai un efect în 5 zile, plus că pasta de dinți o folosești o dată pe lună (vorbesc în general). Contează cum iti îngrijești dinții și ce fel de alimentație ai... Eu sunt mulțumită de rezultat și am doar 2 zile.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am incercat,azi a fost a doua zi si rezultatul e vizibil. Recomand.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.