Concurs L'Oreal - participa si fii Miss Manga a Romaniei!

Stilul Manga este o proba de imaginatie si spontaneitate: tinutele sunt fresh si tineresti, accesorizate cu o coafura si o privire indrazneata. Secretul privirii Manga sunt genele cu un volum incredibil. Descoperiti cea mai recenta inovatie de la L'Oreal Paris Miss Manga, cu o periuta conica flexibila ce ofera de 15x mai mult volum pentru un look spectaculos. Fiti Miss Manga a Romaniei participand la campania promotionala organizata de L'Oreal Romania. Concursul se desfasoara in perioada 22 ianuarie - 28 februarie 2015.
Pentru a participa este foarte simplu! Trebuie doar sa accesati pagina concursului www.missmanga.lorealparis.ro, apoi incarcati o poza personala stil portret, in stilul Manga: ochi conturati cu gene superioare si inferioare cu mega volum si intensitate. Apoi scanati poza cu ajutorul aplicatiei, prin apasarea butonului "Scaneaza". Dupa afisarea rezultatului completati formularul cu nume si prenume, data nasterii, numarul de telefon, localitatea si judetul din actul de identitate.
Premiile constau in:
- premii zilnice ce constau in cate un set de casti  si insigna Miss Manga
- premii saptamanale ce constau intr-un voucher in valoare de 500 lei pentru cumparaturi online
- premiul final consta in 5 premii x vedeta pe coperta revistei Cosmopolitan (cate un titlu pentru fiecare regiune in parte).

Eu sunt 71,5%  Miss Manga... Voi?

Un comentariu:

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.