www.revendicare.ro Winston

După cum îi spune și numele site-ului, www.revendicare.ro este creat special de Winston câștigătorilor la promoțiile existente.

 Aceștia vor primi prin SMS un cod de validare sau revendicarea premiului se face chiar cu acel cod câștigător introdus prin unul din metodele de înscriere în promoție.

În 2015, primul concurs Winston cred că va fi undeva la sfârșitul lunii ianuarie așa că site-ul menționat mai sus va fi pus la mare încercare de câștigătorii dornici de a-și ridica premiile câștigate.

18 comentarii:

  1. unde revedic premiul in zalau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ! Am primit de la firma dvs un sms prin care erau instiintata sa-mi folosesc codul trimis de dvs ( la cumpararea unui pachet de tig ) pt a avea sansa castigarii unui alt pachet de tigari Am apelat la firma care revendica premii din Braila si mi-au oferit o bricheta de plastic , fara a-mi arata raportul pe care l-au primit de la dvs Parerea mea este ca am fost inselata ! Dvs ce ziceti ?!...Va las alaturat nr meu de telf 0747765440 Felicitari pt noul pachet DUO .care este ceva unic si in premiera ! Imi place !

    RăspundețiȘtergere
  3. unde revendic premiul in vaslui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai reusit sa revendici premiul? Cum se procedeaza?

      Ștergere
  4. am primit un sms de la firma dvs de unde ridic premiul in bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am introdus codul am introdus si adresa si mia dat câteva magazine as vrea să stiu la Magazin cu ce mă prezint pentru ridicarea premiului?

    RăspundețiȘtergere
  6. de unde revendic premiul in slobozia,jud ialomita?

    RăspundețiȘtergere
  7. J8ML4P2FH DE UNDE ÎMI REVENDIC PREMIUL PE CONSTANȚA?

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiti cum se revedica premiul??? Foarte simplu : in benzinariile ROMPETROL . pe baza codului primit. Pofta buna la fumat !

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde revendic în ploiesti

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.