Cine va fi noul juriu de la Romanii au talent in 2015

Cu toate restructurarile care se fac la Protv era lesne de inteles ca si Romanii au talent, show-ul cu cea mai mare audienta a Protv-ului, se va desparti de juriu. Nu de toti dar Mihai Petre si Andi Moisescu erau in schema excluderii. Exodul spre Antena 1 putea fi completat cu Smiley si Pavel Bartos dar cei din urma au ramas (daca plecau si ei vai de amar se lasa de Protv).

Si acum, cine va fi noul juriu de la Romanii au talent? Acusi acusi incep inscrierile la auditii si cei de la Protv ar trebui sa se miste rapid. In toamna incep auditiile in marile orase.

Zvonurile spun ca noile personaje din juriu vor fi jucate de Mihai Bendeac (in primavara asta a realizat la Prima TV emisiunea "Jurnalul unui burlac") si Cabral (singurul ramas de la Acasa TV). Dupa cum stiti si voi zvonurile pleaca de la un sambure de adevar si tind sa dau crezare acestei stire.Un comentariu:

  1. dupa ce ne-am uitat 4 sezoane nu e fain sa se schimbe juriul! erau toti foarte faini! norocul nostru ca nu pleaca pavel cu smiley!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.