Cura de slabire rapida cu zer - 2 kg in 3 zile

Alimentele grase si stilul de viata sedentar sunt adesea vinovate de aparitia obezitatii, iar imaginile stralucitoare cu manechine trase prin inel si barbati musculosi, ii fac pe oameni sa aspire la forme corporale nerealiste. Fie ca motivele de a tine o dieta sunt estetice sau legate de sanatate, slabirea nu trebuie sa insemne o cura fantezista si calcul obsesiv al caloriilor. Daca sunteti atenti sa  sunaportul de grasimi, nu este necesar sa numarati caloriile, iar dieta ramane satioasa fiindca se pot consuma cantitati destul de generoase de alimente cu amidon, cereale si legume. Trebuie doar sa cunoasteti bine ce alimente sunt bogate in calorii sa le evitati. Cheia este in moderatie. Nu mancati decat atunci cand va este cu adevarat foame si opriti-va cand v-ati saturat.
Cei ce slabesc cu succes o fac incet si sigur, formandu-si deprinderi sanatoase de alimentatie si exercitiu fizic pe toata durata vietii, astfel ca slabirea sa fie definitiva. Insa uneori daca aveti un motiv intemeiat de a slabi rapid este bine sa apelati la cateva trucuri pe o perioada scurta si astfel veti obtine silueta mult visata. De exemplu regimul cu zer nu este un regim greu de urmat si nici nesanatos, ci trebuie doar sa includeti acest aliment in dieta zilnica, dupa cum urmeaza in randurile urmatoare, si veti reusi sa slabiti 2 kg in 3 zile.
Pe langa faptul ca va ajuta sa slabiti, zerul elimina apa excedentara, usureaza sistemul digestiv si asigura functionarea optima a intestinelor. Iata cum trebuie sa procedati:
Ziua 1 (700 calorii)
Micul dejun: 200 ml de zer.
Intre ora 11-12: consumati 200 ml de zer amestect cu 100 g capsuni sau afine.
Pranz: Piept de pui cu morcovi
Se face pe gratar 100 g piept de pui si se mananca alaturi de de 250 g de morcovi fierti in aburi plus o lingurita de unt si patrunjel. Si se serveste cu salata verde dreasa cu o lingurita de ulei si una de otet de mere.
Dupa masa: 200 ml zer.
Seara: Salata mixta
Se prepara o salata din 50 g rucola, 50 g cascaval ras de 30% grasime, 1 ceapa taiata rondele si un mar taiat cubulete la care se adauga o lingurita de ulei, zeama de lamaie si cu putina verdeata. Se serveste cu o felie de paine se secara sau integrala cu jumatate de lingurita de unt alb.
Ziua 2 (375 calorii)
Se consuma doar 1 litru si jumatate de zer pe parcursul intregii zile. Cel mai bine, impartit in 7 portii  a 0,2 litri. In plus, beti cel putin un litru si jumatate de apa minerala plata si ceaiuri de plante.
Ziua 3 (730 calorii)
Micul dejun: 200 ml de zer.
Intre ora 11-12: consumati 200 ml de zer amestecat in blender cu 100 g capsuni sau afine.
Pranz: Orez cu legume
Se fierb 40 g orez (conform indicatiilor de pe ambalaj). Apoi se caleste intr-o  lingura de ulei, un ardei gras taiat fasii si 2 rosii taiate marunt. Se sting cu o ceasca de zeama concentrata de legume, se fierb si adauga dupa gust sare si piper. Orezul se amesteca cu legumele sote si se serveste cu o lingura de parmezan.
Dupa masa: 200 ml zer.
Seara: Salata de fasole verde
Se amesteca 250 g fasole verde fiarta cu un sos preparat dintr-o lingura de ulei, otet, putin mustar iute si o ceapa tocata marunt. Se adauga un ou fiert taiat cubulete si se serveste.

Un comentariu:

  1. Am regasit aceasta reteta si ma bucur nespus. Am tinut-o asta-vara, o citisem din "formula As" dar o pierdusem. Acum pot tine dieta, chiar slabesti in trei zile. E adevarat!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.