Controlati-va apetitul cu Slimfor Bio - principii pentru a slabi sanatos

Ducand in spate o cantitate prea mare de tesut adipos in raport cu statura si conformatia noastra, riscul problemelor de sanatate creste. Unii oameni se ingrasa mai usor decat altii, dar cu motivatie si metoda cele mai multe persoane pot pierde din kilograme, imbunatatindu-si astfel starea fizica. Mentinerea inca din tinerete a unui echilibru sanatos intre energia consumata si cea acumulata este mijlocul cel mai eficient impotriva excesului de greutate. Trebuie sa faceti multa miscare si sa consumati nutrientii necesari pentru producerea energiei, cresterea si refacerea celulelor. O alimentatie echilibrata va ajuta sa slabiti dar va ajuta si sa va mentineti sanatosi. Iar pentru asta este nevoie de o strategie bine pusa la punct. Ca sa reusiti sa va mentineti pe termen lung trebuie sa respectati urmatoarele principii generale pentru a slabi sanatos:
- stabiliti trei mese pe zi si doua gustari formate din fructe, seminte sau iaurt
- nu sariti peste micul dejun sau peste gustari si nu mancati cu 3 ore inainte de culcare pentru a impiedica depunerile de grasimi, hidratati-va consumand apa plata si ceaiuri medicinale, iar la trezire, un pahar cu apa
- renuntati la o serie de alimente care nu fac bine si inlocuiti-le cu unele noi si benefice (introduceti fibre - fructe, legume, leguminoase, cereale integrale; lactate; grasimi bune - ulei de masline, avocado, peste gras, citrice - lamai, portocale, grapefruit; proteine - carne de curcan, peste, pui de tara; verdeturi si ceaiuri medicinale
- alimentele la care trebuie sa renuntati: produse din faina rafinata, produse de patiserie, alcool, prajeli, dulciuri cumparate, biscuiti sau sucuri carbogazoase, margarina, unt.
Daca se intampla ca din cauza stresului sa apelati la alimentele interzise atunci de ajutor ar fi sa apelati la ceva care sa va controleze apetitul. Un produs eficient pentru controlul apetitului, despre care am auzit multe pareri bune (chiar cineva din familia mea a incercat acest produs), este Slimfor Bio de la LifeCare. Acesta este compus numai din ingrediente naturale (extracte de plante Bio), si tocmai de aceea nu va produce pagube organismului vostru. Totusi este indicat sa nu faceti abuz de aceste pastile. Adica sa le folositi doar atunci cand aveti nevoie de a va atinge scopul de a scapa de kilogramele in plus, dupa care sa incercati sa va stapaniti apetitul prin alte mijloace. De exemplu sa incercati sa va reeducati organismul in privinta anumitor alimente.
Suplimentul alimentar cu dubla actiune in controlul greutatii, este dedicat inhibarii poftei de mancare si reducerii depozitelor lipidice deja acumulate. Extractul de nopal actioneaza la nivel intestinal prin diminuarea absorbtiei grasimilor alimentare, iar combinatia de guarana, ceai verde si mandarina accelereaza metabolismul si arderea grasimilor deja acumulate.
Beneficiile acestui produs sunt:
- controleaza apetitul
- optimizeaza metabolismul glucidic si lipidic
- stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor
- diminueaza absorbtia grasimilor alimentare
- inhiba pofta de mancare in exces.
Se recomanda 4-6 capsule pe zi, la pranz sau seara pentru controlul greutatii si mentinerea unei siluete de invidiat, incepand cu varsta de 16 ani. Daca luati cate 4 capsule in fiecare zi, o cutie (are 60 de capsule) este suficienta doar pentru 15 zile.
Produsul il gasiti la pret de partener la 60 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.