Concurs Delikat 2013: gătești puiul ca-n povești


Unilever deruleaza campania Cu Delikat gatesti puiul ca-n povesti! în perioada 5 - 21 iulie. În acest timp, consumatorii au șansa ca la achiziționarea produselor Delikat in valoare de minim 10 lei, sa castige instant unul din cele 5000 de premii constand in produse Knorr si Delikat, precum si tava Tefal, pentru prepararea puiului la cuptor.

Promotia are loc în principalele lanturi de hipermarket din tara. Produsele Delikat aflate in promotie sunt Delikat Baza pentru Mancare, Delikat Bors Magic si Delikat Condimente.
Pe celălalt tărâm al promoțiilor, mediul online se desfășoară campania 365 de rețete pentru un pui de poveste. Accesand site-ul www.retetaperfecta.ro/delikat, consumatorii pot trimite online reteta preferata de pui gatit cu Delikat si pot castiga o pagina in cartea  “Delikat : 365 de retete pentru un pui de poveste”. O echipa de bucatari profesionisti si reprezentati Unilever vor desemna cele mai atractive si inovative 365 de retete inscrise in concurs, pe care le vor include in carte, iar fiecare castigator va primi o carte cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.