Vera Daghie - cartea "Diete personalizate"

Să mai lăsăm deoparte produsele minune de slăbit și să ne axăm pe ce ne oferă natura. Așa cum au fost puse kilograme în plus din diferite motive, așa pot fi date jos. Nimeni nu s-a născut supraponderal. E nevoie de multă motivație pentru a reuși să slăbești.
Vera Daghie este un nutriționist care și-a câștigat încrederea datorită Gabrielei Cristea, care a apelat la serviciile ei. Secretul dietei ei este meniul personalizat.

Ce înseamnă o dietă personalizată? Se știe că fiecare organism este diferit, reacționând într-un mod aparte la diverși factori. Cartea doctorului nutriționist Vera Daghie prezintă toate meniurile personalizate gândite în așa fel încât să se plieze perfect pe nevoile fiecărei persoane în parte.

Diete Personalizate nu înseamnă înfometare, diete stricte sau cure de slăbit cu câteva alimente. Nu există restricții, doar câteva reguli culinare elementare. Dacă doriți să comandați cartea nutriționistului Vera Daghie aflați că puteți să o comandați online de pe www.5carti.ro la prețul de 32.50 lei. A comandat cineva cartea? Idei, păreri, completări?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.