Terapia microabraziva pentru un ten perfect uniformizat, fara imperfectiuni

Ritmul de innoire a celulelor pielii care, pe masura inaintarii in varsta devine tot mai lent, poate fi solicitat printr-o microabraziune moderata. aceasta interventie, care elimina la intervale scurte de timp (in general o saptamana) celulele moarte aflate la suprafata, da imediat pielii un aspect mai proaspat si obliga matricea dermica sa mentina activ procesul. Microdermabraziunea este cea mai moderna modalitate de peeling mecanic existenta pe piata mondiala azi. Aceasta metoda se combina cu tratamentul cu ultrasunete prin intermediul carora se estompeaza ridurile si se imbunatateste elasticitatea tesuturilor, amplifica absorbtia acidului hyaluronic, colagenului, lipozomilor, crescand nivelul global de hidratare a pielii. Microdermabraziunea poate trata:
- hiperpigmentarile induse de soare sau varsta (petele solare, melasma, petele de imbatranire)
- punctele negre si ridurile fine
- acneea si roseata postacneica
- imbunatateste aspectul neplacut al tenului gras, al porilor dilatati si al cicatricilor
- este metoda cea mai putin invaziva si dureroasa care iti pastreaza tenul curat, energic si luminos.
Tratamentul este efectuat cu o aparatura formata dintr-o pompa cu "absorbtie", dintr-un rezervor care contine materialul abraziv, dintr-un rezervor pentru recuperarea materialului respectiv si dintr-un element terminal (maner). Ca material abraziv se foloseste un flux de microcristale de hidroxid de aluminiu (corindon) care intra in contact cu suprafata cutanata intr-o maniera delicata, datorita miscarii manerului. Intensitatea fluxului de material este perfect controlata si manerul insusi, atingand pielea, aspira cristalele care au intrat in contact cu suprafata epidermei. Actiunea abrazivaa terapiei microabrazive se exercita doar asupra straturilor superficiale ale epidermei, adica stratul cornos si o parte din stratul lucios. Nu are loc niciun fel de sangerare si o usoara inrosire se poate produce doar daca actiunea abraziva dureaza peste un anumit timp, asa cum se intampla de exemplu in tratamentul cicatricilor foarte adanci.
Numarul sedintelor este diferit daca este vorba despre o simpla intinerire a pielii sau despre o ingrijire pentru cicatrice sau riduri mai adanci. In primul caz se poate efectua saptamanal, timp de circa doua luni, in cel de al doilea, este mai bine ca intervalul sa fie de circa 10 zile, continuand pana la obtinerea rezultatului dorit.
Dupa fiecare interventie se foloseste un produs calmant si tonifiant pe baza de musetel, azulena si alte stimulente din plante. Eu imbinam microabraziunea cu ultrasunetele si la final tenul era foarte hidratat si catifelat, rezultatele se vad de la prima sedinta (imbinarea celor doua este mai buna in perioada iernii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.