Night Detox&Slim, plasture cu efect de slăbire și detoxifiere

Industria slăbitului e în strânsă legătura cu industria produselor care promit detoxifierea corpului. Se subînțelege că prin detoxifiere scapi de kilograme în plus. Dar e posibil ca acele kilograme în plus să nu însemne toxine. Să revenim la produsul Night Detox&Slim. Acest plasture se aplică pe talpă în fiecare noapte. Dimineața vei constata că acel plasture se murdărește din cauză că prin el se elimină toxinele. Sunt chiar foarte curios cum cineva poate slăbi prin intermediul unor plasturi.
Night Detox&Slim vine cu aceeași placă: cu efecte garantate, fără regim, fără foame sau exerciții similare.
Acțiunea plasturelui se face în 2 etape: detoxifierea organismului prin intermediul ingredientelor, oțet de lemn dulce, ioni negativi și turmalină.

Incepand cu a-5-a zi, cand se vor fi eliminat 50% din toxinele din organism, veti slabi aproximativ 0,5 kg zilnic. Slabirea nu este miraculoasa, este doar rezultatul actiunii la capacitate maxima a plasturilor. Aceasta actiune se datoreaza chitosanului continut de plasturi (o substanta extrasa din carapacea crustaceelor), ce permite grasimilor sa tranziteze sistemul digestiv, fara insa a fi absorbite de catre organism.
Adevărat sau nu? Ce ziceți? Ați încercat produsul Night Detox&Slim în lupta împotriva kilogramelor în plus? Prețurile pornesc de la 69 lei pentru programul de 10 zile.

3 comentarii:

  1. Am folosit acesti plasturi timp de 20 de zile. In momentul in care le-am inceput aveam 66 de kg iar dupa cele 20 de zile am tot 66 kg. Asa ca nu vi le recomand. . .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Am folosit Plasturii acestia Night Detox...insa nu am obtinut nici un rezultat...din contra chiar m-am ingrasat 3 kg, iar sotia 5 KG. Am achizitionat doua comenzi a cite 8 cutii fiecare...am folosit mai bine de 50 zile, nici un efect.

    Pentru cei care vor sa arunce banii aiurea, ii recomand.

    Eugen Coman - 0744354644

    RăspundețiȘtergere
  3. platurii nu si-au facut treaba insa am primit banii inapoi. acum am inceput sa obtin rezultate cu http://track.greencoffeeplus.pl/product/Green-Coffee-Plus/?pid=150&uid=17083


    eugen

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.