Machiajul in vacanta de vara - ce contine trusa de ingrijire si machiaj?

In sfarsit, a venit cel mai asteptat moment din an: vacanta de vara. Ca sa te bucuri de aceste zile, nu uita de produsele de ingrijire care te fac sa arati si sa te simti bine. In vacanta trebuie sa-i dai tenului tau o pauza, sa te machiezi mai putin, folosind produse bio sau minerale, pentru ca pielea ta sa respire. Inainte de vacanta, vopseste genele cu negru  si sprancenele cu 1-2 tonuri mai deschis. Astfel nu va mai fi necesar sa folosesti rimel si creion de sprancene. O albire a dintirlor sau un periaj profesional pun in valoare pielea bronzata. Trusa de machiaj in concediu este mai simpla decat crezi si ar trebui sa contina urmatoarele:
- o pudra minerala bronzanta, pe care o poti folosi pe post de blush si fard de ochi
- balsam de buze colorat cu factor de protectie pentru zi
- ruj sau gloss stralucitor pentru seara.
Alte produse de ingrijire care nu ar trebui sa-ti lipseasca sunt: 
1. Gelul racoritor pentru picioare este indispensabil pentru a-ti relaxa, calma si improspata picioarele la sfarsitul zilei, cand toata ziua ai mers pe jos sa vizitezi orasul de vacanta. Gelul racoritor te ajuta in fiecare seara sa fii in forma pentru urmatoarea drumetie, la munte de exemplu.
2. Lotiunea de plaja cu factor de protectie de cel putin 30, va avea grija de pielea ta cat timp stai la soare. E bine sa iti protejezi si tenul cu o crema potrivita, speciala pentru expunerea la soare, pe care sa o aplici cu 30 de minute inainte de a ajunge la plaja. Buzele de asemenea sunt foarte sensibile la soare si caldura, asa ca sa ai mereu la tine un balsam cu protectie solara. Nu trebuie sa lipseasca nici lotiunea dupa plaja cu efect racoritor, calmant si revitalizant.
3. Indiferent de destinatie, crema de fata de zi trebuie sa aiba obligatoriu FPS, de preferat cat mai mare. Daca vrei sa eviti iritarea pielii, punctele negre, respecta rutina de ingrijire aplicand demachiantul in fiecare seara si dimineata, apoi lotiunea tonica si la final crema de zi sau de noapte.
4. Apa termala nu trebuie sa lipseasca mai ales ca te racoreste instantaneu in zilele caniculare. Nu e buna doar pentru ten ci si atunci cand te-a prins soarele, caci calmeaza usturimea.
5. Penseta, forfecuta, unghiera sau pila, uleiul pentru cuticule si un lac incolor sau unul in nuante naturale (dau unghiilor un aspect ingrijit) sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti pastra manichiura frumoasa in vacanta.

Un comentariu:

  1. Nu sunt BUNE vrajeala am ancercat si nu am slabit nici macar un gram. NU COMANDATI ..

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.