Idealia Pro Vichy - primul tratament corector impotriva petelor

Pielea este un element atat de complex prin jocul conexiunilor sale interfunctionale, atat de important pentru sanatatea si bunastarea organismului, incat merita, in vederea unei aparari mai eficiente, o abordare corecta pe mai multe planuri. Cum structura pielii nu este aceeasi la toate persoanele, ea se prezinta in mod diferit in relatie cu starea sa de hidratare, cu cantitatea de secretie sebacee, cu conditiile in care se afla stratul sau cornos, diferentiindu-se de la o persoana la alta conform unei tipologii strict individuale.
In ultimile decenii, imbatranirea pielii a contituit obiectul unui numar mare de studii care ne permit astazi sa avem la dispozitie o multime de propuneri terapeutice avand drept scop mai ales eliminarea aspectelor inestetice aparute pe fata.
Aparitia unei pigmentari excesive pe anumite zone ale pielii este o alta caracteristica a imbatranirii. Intensitatea si tonalitatea petelor se afla in legatura cu actiunea radiatiilor ultraviolete si a altor factori, externi si interni, care creeaza diferite tipuri de pigmentare, unele in mod evident inestetice. Melanoza, o pata maronie care se extinde simetric pe obraji si frunte, poate aparea concomitent cu o sarcina sau cu administrarea de estrogeni. Petele de fotosensibilitate, numite si dermatite de parfum pentru ca sunt prezente in zone aflate sub actiunea unor cosmetice si expuse la soare, sunt pete de culoare inchisa, de diferite marimi si tind sa se decoloreze in timp. Efelidele numite si pistrui de soare, sunt un fel de pete mici rotunde, galben-cafenii si netede, prezente pe piele inca din copilarie.
Dar pentru toate aceste pete, chiar si pentru petele cauzate de imbatranire, petele rosii vasculare si petele post-acnee, tratamentul corector Idealia Pro de la Vichy, este alegerea potrivita, care nu doar le ascunde ci le trateaza si previne aparitia petelor. La baza acestrui tratament corector, sta complexul DRM Bright ce este format dintr-un trio de ingrediente active: eperulina, procisteina si vitamina Cg care au actiune anti-pigmentare, antiinflamatoare si antioxidanta. Formula se absoarbe rapid in piele, este foarte hidratanta pana la 24h, si este imbogatita cu pigmenti sidefii si particule de Diacalit pentru un efect de infrumusetare imediata. Acest tratament este recomandat pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cel sensibil, doarece nu contine parabeni, este hipoalergenic si este imbogatit cu apa termala  Vichy, calmanta si regeneranta. Acest tratament actioneaza in profunzimea pielii de la epiderm pana in derm. Dupa o saptamana de utilizare veti observa ca pielea va fi mai luminoasa si omogena, si numai dupa 1-2 luni, petele se diminueaza cu pana la doua nuante. Va recomand ca mai intai sa incercati monstrele gratuite, disponibile in farmacii. Eu de 3 zile folosesc acest tratament corector (deocamdata monstrele, dupa care o sa-mi cumpar si produsul intreg, am vrut sa testez mai intai daca mi se potriveste, sa nu-l cumpar degeaba), problema mea fiind petele post-acnee care au ramas, desi de acnee am reusit sa scap intr-un final (a trecut aproape 1an de la tratamentul impotriva acneei, si in prezent nici urma de ea, doar cateva cosulete din cand in cand in perioada menstruatiei). Dupa 3 zile normal ca nu au disparut petele (care oricum nu sunt foarte vizibile), doar ca am simtit o imbunatatire in sensul ca tenul meu a devenit mai luminos, neted, fin si imi da o senzatie de prospetime si lejeritate.
Pretul acestui tratament corector este apropiat celui unui fond de ten, mai exact, pretul variaza intre 120-130 lei, 30 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.