www.eon-energie-romania.ro - concurs E-on "Drept la țintă"

Participă la concursul "Drept la țintă" până pe 31 mai 2013. Accesează myline-eon.ro, activează factura în format electronic și poți câștiga un premiu Arctic pentru confortul casei tale. Accesează linia directă cu E-on, myline-eon.ro și creează un cont sau confirmă contul tău existent.

Pentru a intra în curs pentru premiile campaniei, activează opțiunea pentru factura E.ON în format electronic și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii Arctic: 10 mașini de spălat și 20 de frigidere. Desemnarea câștigătorilor va avea loc pe data de 5 iunie 2013, prin tragere la sorți. Consultă Regulamentul campaniei și lista câștigătorilor pe www.eon-energie-romania.ro.

În sprijinul dumneavoastră, există peste 4000 de locații pentru plata facturii E.ON! Factura de gaze naturale se poate plăti prin intermediul băncilor BRD, ING, Transilvania, Unicredit Tiriac, Carpatica, CreditCoop, Raiffeisen și la punctele de încasare PayPoint și Westaco.

2 comentarii:

  1. Multimedia echipei EON Myline!., m-a numesc Barba Constantin diamante aproximativ cu o luna mi-am activat factura electronica doar cu un clik am câștigat un iPhone 5S, numi venea sa cred, pana nu l-am primit acasa,credeam ca e o farsa,dar din fericire este adevărat!!!,Bravo EON Myline!!!,uau!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo EON Myline am activat factura electronica simplu,doar cu un clik!,iar apoi am câștigat un IPhone5S, super uau!!!,e adevărat!,Multumesc!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.