www.beresilva.ro - campanie promoțională Silva

Heineken desfășoară în perioada 15 aprilie - 15 iunie 2013, pentru brandul Silva, o campanie promoțională în care clienții pot câștiga una din cele 80 de excursii în zone turistice din România organizate pe parcursul lunilor mai - iunie 2013 sau 250.000 de PET 2L Silva.
Înscrierea în campanie se face prin trimiterea codului alfanumeric găsit sub capacul sticlei sau sub cheița dozei pe www.beresilva.ro sau prin SMS la 1833 (tarif normal, valabil în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote).
Nu există trageri la sorți ci doar momente norocoase determinate de organizator înainte de începerea concursului.
Nu uitați să păstrați capacul sau cheița în cazul în care ați câștigat. Doar pe baza acestora puteți să câștigați premiile. Lista centrelor de premiere este disponibilă pe www.beresilva.ro. Mai multe detalii despre promoție, accesați regulamentul campaniei găsit la aceeași adresă.
Baftă.

2 comentarii:

  1. Am castigat 2 sticle de bere, dar la centrul dinb Teiul Doamnei nu se mai dau aceste sticle castigate deorece nu mai au.
    Cei care castiga excursiile probabil ca ajung la destinatie si se trezesc fara paturi sau chiar fara camere.

    RăspundețiȘtergere
  2. bostinapetre@yahoo.com20 mai 2013 la 16:27

    Transparent ar fi daca firma ar comunica la final castigatorii, adresa lor sau un nr de telefon, pentru ca cei ce nu cred ca au fost castigatori sa poata sa-i contateze.Atltfel pot firmele crea iluzii oricand. D,acord Silva Transilvania Heineken?. Au revoir.A bientot !

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.