Semne ca tenul tau are nevoie de o vacanta

Dupa atat frig tenul tau are nevoie de ingrijire pentru a se recupera. Iata cum remediati problemele tenului:
1. Tenul arata obosit: are o culoare terna, e incarcat si cearcanele sunt inchise la culoare atunci ai nevoie in primul rand de exfloiere, apoi de hidratare profunda cu ajutorul unui serum. Iar in ceea ce priveste machiajul, foloseste doua nuante de fond de ten, aplicand sub ochi, pe frunte si obraji o nuanta mai deschisa. Pe pometi aplica un fard iluminator si un fard de obraz in nuanta piersicii.
2. Daca ai cosuri, iritatii si pori incarcati, solutia este sa reduci roseata folosind comprese reci. Aplica o masca peeling-off pentru a curata porii si pe cosuri creme care sa reduca inflamatia, apoi foloseste un fond de ten cu mare putere de acoperire, prin tamponare. Peste fondul de ten aplica un fard corector care sa acopere foarte bine cosurile.
3. Daca ti-au aparut multe riduri, pielea este uscata si devitalizata, solutia este sa cureti tenul cu o lotiune micelara, delicata cu pielea, dar care elimina foarte bine impuritatile, apoi foloseste o masca antirid si o crema hranitoare, care sa aduca o infuzie de vitamine si uleiuri protectoare. Alege un fond de ten cremos si un fard de obraz care sa lumineze discret zona pometilor, cu o textura irizanta.
4. Daca tenul este mereu gras, si dupa ora pranzului luceste de parca-i uns, solutia este sa ti-i la indemana servetele absorbante (de exemplu eu folosesc cele de la Mary Kay care costa 25 de lei 75 de bucati, sunt foarte bune si economice, ajung in jur de 2 luni folosind unul pe zi) cu care sa indepartezi excesul de sebum adunat peste zi. Dimineata, sterge tenul cu un toner special pentru tenul gras, apoi aplica o crema BB matifianta, speciala pentru tenul gras sau mixt, iar pentru a tine la distanta luciul, pudreaza discret zona T: frunte, nas si barbie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.