Masca de fata exfolianta, antiimbatranire si peel off

Cleopatra, prima regina a frumusetii inregistrata in istorie, isi freca fata cu aloe ca sa-i dea stralucire. In secolul al XVII-lea,  Maria Stuart, regina scotienilor, se folosea de avantajele puterii de inmuiere a pielii cu extractul de struguri facand baie in vin. Din Antichitate pana in ziua de astazi ne-am bazat pe plante si pe produsele din plante pentru tratamentele cosmetice. In prezent, cum vietile noastre s-au complicat tot mai mult, cautam modalitati mai simple, mai naturale de a ne rasfata. Suntem atrasi de senzatia de puritate data de ingredientele naturale, pe langa credinta ca ele sunt mai benefice si mai sanatoase pentru piele.
Iar extractele vegetale ofera, intr-adevar, un antidot binevenit la toate acele tratamente antiimbatranire apreciate ca retinoizii, peelingurile si tratamentele cu laser. La urma urmelor, ce e mai natural vine din propria bucatarie. Iar daca zdrobirea fructului de avocado sau datul prin razatoare al ghimbirului nu e stilul tau, dar iti place ideea de a folosi produse naturale  cat de cat, profita de multele produse ce se gasesc usor  in supermarketuri. De curand am incercat si eu cateva dintre aceste masti, iar dupa multe cautari am gasit si plasturi buni pentru punctele negre de pe nas. Iata despre ce masti e vorba:
1. Masca de fata exfolianta cu ulei de portocale si vitamina C Chantelle
Indeparteaza impuritatile si pielea moarta cu ulei de portocale si vitamina C. Ingredientele naturale ce o contin, calmeaza, improspateaza si repara pielea cu ajutorul acestora. Este potrivita pentru toate tipurile de piele. Masca se poate folosi saptamanal, si dupa doar o utlizare deja ii veti simti efectele: pielea este mai fina, luminoasa si neteda. Se lasa sa actioneze 15 minute pana se usuca, apoi se desprinde usor, dupa care clatiti cu apa calduta iar la final pulverizati fata cu apa termala si lasati sa se usuce in mod natural.
2. Masca antiimbatranire HQ cu urmatoarele ingrediente active: oligoelemente biominerale, lipide din lapte, acid hialuronic, acid gluconic si cofeina. Pielea va fi mai luminoasa, uniforma mai tanara si mai proaspata. Masca se aplica o data pe saptamana lasand sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se clateste cu apa calduta iar la final pulverizati cu apa termala.
3. Masca Peel off Montagne Jeunesse
Pulpa de rodie, zmeura, strugure, merisor si vitamina E sunt antioxidanti care ajuta la protejarea pielii, in timp ce porii sunt curatati in profunzime lasand pielea fina, neteda, luminoasa, reimprospatata si un aspect mat, curat. Inainte de a aplica masca curatati tenul cu apa calduta pentru a deschide porii sau chiar puteti sa stati deasupra unui vas cu aburi, cu capul acoperit de un prosop, timp de 10 minute, pentru a deschide toti porii. Astfel masca va actiona mai eficient.
4. Plasturii pentru punctele negre de pe nas, contin citrice care deschid porii si elimina impuritatile si punctele negre lasand pielea mai curata. Plasturii se aplica exclusiv pe nas nu si pe alte zone. Am incercat si alti plasturi dar acestia sunt cei mai eficienti. Bineinteles ca daca ii folositi doar o singura data nu veti scapa pentru totdeauna de punctele negre, ci trebuie folositi cu regularitate, aproximativ de 2 ori pe saptamana. La fel ca si in cazul de mai sus, este bine ca inainte sa aplicati plasturele sa stati deasupra unui vas cu aburi, pentru a deschide porii si pentru a extrage mult mai usor punctele negre.
Am incercat mai multe variante dar acestea despre care am scris mai sus au fost cele care au avut rezultate cu adevarat. Se gasesc atat in Kaufland cat si in Carrefour la pretul de 7-8lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.