Lipo Gold și greutatea scade cu 12 kg

Am văzut produse de slăbit care se laudă că poți scăpa de 1 kg în fiecare zi. Am fost uluit pur și simplu de sălbătăcia și hapsaneala cu care anumite persoane înțeleg modul de a face o afacere. Piața suplimentelor de slăbit s-a îmbogățit astăzi cu Lipo Gold. Nu mă interesează dacă funcționează sau nu. Mă interesează doar ca acel produs să nu facă o reclamă mincinoasă.
Imediat cum am intrat pe www.lipogold.ro, locul de unde se poate cumpăra Lipo Gold, am observat o atenționare: "Dacă pierdeți mai mult de 2 kg într-o săptămână, opriți imediat consumul de Lipo Gold și consultați medicul specialist. Pierderile bruște în greutate provoacă dezechilibre majore de metabolism".

Multe consumatoare visează la a slăbi 2 kg într-o săptămână, deci un anunț de genul ăsta e binevenit.
Cum am mai zis și în alte articole, rămâne la atitudinea voastră să apreciați calitatea produslui, dacă se ridică la așteptări.
Printre rânduri am citit asta: cu Lipo Gold puteți slăbi până la 12 kg în 6 săptămâni, și poți arăta mai tânără cu cel puțin 10 ani.
Ingredientele din LipoGOLD le-am mai văzut și în alte părți: acai berry, guarana, garcinia cambogia, mango african, portocal amar, zmeură, colagen, acid hialuronic.
Preț:
Lipo Gold - 169 lei/cutie (21 pliculețe)


2 comentarii:

  1. Doamne, cat de bine am ras! Ati scris "Dacă pierdeți mai mult de 2 kg într-o săptămână, opriți imediat consumul de Lipo Gold și consumați medicul specialist." Il consumi pe bietul om ca sa pui inapoi rapid kilogramele pierdute, nu? :))

    Scuze, m-a amuzat, nu o spun din rautate. Mi-a facut ziua mai buna. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Greseala de tastare, chiar si pe mine m-a amuzat greseala care am facut-o ;)))...gata,am corectat!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.